Poděkování dětské lékařce

Poděkování MUDr. Lence Řezníkové – vimperské dětské lékařce

 

Každý to známe.V životě se střídají období, kdy se nám všechno daří a pak přijdou i chvíle úplně opačné. Najednou se vše zhroutí, jako domeček z karet. To bohužel potkalo před nedávnem i naší rodinu.

 

Z veselého dvanáctiletého chlapce se bez jakéhokoliv varování stal rázem pacient pražské nemocnice v Motole, kam byl převezen pro akutní selhávání – sepsi většiny vnitřních orgánů.

 

I tohle určitě mnozí znáte – bezmoc, zoufalství, šílený strach a bezmezná víra v zázrak…

 

V této vypjaté situaci se rychle poznají pravé lidské kvality a my měli ohromné štěstí. Vimperská dětská lékařka MUDr. Lenka Řezníková , po celou dobu hospitalizace Matyáše, neváhala v jakoukoli denní i noční hodinu konzultovat jeho zdravotní stav s matkou – která vzhledem k vážnosti situace mohla být se synem na pokoji – a především s ošetřujícími lékaři.

 

Jakákoliv slova díků nemohou dostatečně vyjádřit náš obdiv a úctu k profesionální péči lékařů, zdravotních sester a hlavně k úžasně lidskému a obětavému přístupu paní MUDr. Lenky Řezníkové. Svým naprosto nadstandardním přístupem byla velkou oporou celé naší rodině. 

 

Děkujeme

 

rodina Kotlíkova 

 

{jcomments off}