Obrazem: 17. Reprezentační ples města Sušice

 

17. Reprezentační ples města Sušice, KD Sokolovna Sušice, 28. ledna 2017

foto TOMÁŠ MAŠEK

 

 repre-ples-2017-0151

 

{gallery}susice/2017/01_leden/repreples_17/{/gallery}

 

{jcomments off}

 

“Ledové království”

Od roku 2000 se v Sušici odehrává jeden z nejočekávanějších plesů sezóny – Reprezentační ples města. Ani letošní rok nebyl výjimkou a tak ples s číslovkou 17 byl vyprodaný již dlouho před samotným datem 28. ledna.

 

Hosty přivítala nádherná tématická výzdoba “Ledového království”, welcome drink, hostesky… Oficiální program, během něhož  vystoupil několikrát taneční klub Marty Dance Klatovy a oslnil barman Martin Vogeltanz  s exhibiční barmanskou ohnivou show, trval do půlnoci. Reprezentační ples slovem provázel moderátor Přemek Čech, skvělou taneční hudbu zajistil Metroklub Big Band z Českých Budějovic, nechyběla pochopitelně tombola,  vynikající lahůdky studeného i teplého rautu a míchané speciality ledového baru, fotokoutek vykouzlil momentky a portréty z ledového království.

 

Za uspořádání, organizaci a podporu této společenské události si zaslouží poděkování všichni, kteří se na její realizaci  podílejí. A není jich málo! Za rok, při 18. Reprezentačním plesu města Sušice, v  sokolovně na viděnou!