beraneknovejsi

Můj názor: Karel Beránek

Můj názor

 

     Pokud jsem minulý měsíc ve své rubrice poněkud neohrabaně kritizoval lednové číslo VN, zdaleka jsem netušil, co přinese číslo únorové. Barevných fotek velká kopice, ale obsach se velmi změnil. Pamatuji si, že jako ještě člen RR, jsem nejen já, vimperske novinyale i všichni tehdejší členové, včetně šéfredaktora, dostávali vyčiněno, používám slušnější verzi, proč nenecháme článek, který napsal jakýkoliv občan, bez okamžitě zveřejněné odpovědi, samotný. Občané alespoň budou mít možnost těšit se na následnou odpověď v dalším čísle VN.

     Proto mě hodně zarazila reakce na článek pana Paštiky. Redakční rada, zcela alibisticky uvedla, že článek neodpovídá zásadám o uveřejňování příspěvků, ale přesto bude otištěn. Proč píši o alibismu?Uveřejnění okamžitých odpovědí těmto zásadám už tedy neodporuje? Blíží se volby, je tedy třeba pomalu prosazovat svoje favority a spřízněné duše!

     Ze solidních a nestranných novin, kde se má občan dozvědět, co se děje ve městě a okolí, se staly předvolebním plátkem. Už to tak v životě chodí, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Stále si kladu otázku, bylo správné a moudré rozhodnutí rady města, svěřit VN, do dikce Měks? Monopol na pravdu je nebezpečný. Prezidentské volby budiž výstrahou.

 

 

 

Karel Beránek 

 

{jcomments off}