Od středy do pátku dětem

Šálek  něčeho teplého, po zimní procházce po zajímavostech půvabného horského města, přijde zcela jistě vhod. Představení v kině zpříjemní nejednu  chvíli a za zábavou mohou vyrazit děti i s rodiči.

Pozvánka na nejbližší akce do Kašperských Hor patří nejen dětem o jarních prázdninách:

 

jarni prazdniny

 

kasperak

 

maskarni

padesat odstinu

 

{jcomments off}

 

MěKIS Kašperské Hory

Přílohy31. 1. 2019 14:11 (před 2 dny)
komu:
 
 

Dobrý den,

mola bych poprosit o zveřejnění akcí na isusice.cz?

 

Kašpérák

Během jarních prázdnin, které v našem regionu připadly na první únorový týden, budou odpoledne od středy (06.02.) do pátku (08.02.) věnována v Kašperských Horách dětem.  Od 14:00 se ve foyer kina můžete zúčastnit tvořivé dílny a od 16:00 si užít jednu z pohádek, které se budou promítat. Letos jsou pro malé i velké diváky připraveny filmy Malá čarodějnice, Pat a Mat – zimní radovánky a Paddington 2.

Karneval

Každoroční setkání malých princezen, hrdinů, všemožných zvířátek a dalších zajímavých masek se uskuteční v neděli 17.02.2019 od 15:00 v Horském klubu. Tentokrát se program ponese v duchu večerníčků a těšit se můžete na dětskou diskotéku, spoustu soutěží a volbu nejhezčí masky (vyrobená maska nás určitě potěší víc).

 

Valentýnské promítání

Padesát odstínů svobody, třetí díl slavného románu, který promítne kašperskohorské kino 15.02.2019 od 19:00 se perfektně hodí ke dni svatého Valentýna. Nenechte si ujít příběh plný vášně a přepychu. Americký romantický film Padesát odstínů svobody vypráví o vynalézavosti a fantazii novomanželů, která nezná mezí, zvlášť díky Christianově pohádkovému bohatství.

Prázdninové prohlídky města

V každém týdnu jarních prázdnin jsou pro návštěvníky Kašperských Hor připraveny komentované prohlídky města s šálkem horké kávy, čokolády nebo moštu.  Prohlídky se uskuteční vždy ve středu od 14:00 a sraz bude před pražírnou kávy Rósta kafe. Vstupenky je potřeba zakoupit v Městském kulturním a informačním středisku, které je otevřené každý všední den 09:00–12:00 a 12:30–16:00. Provádět Vás bude zkušený průvodce Radek Nakládal.