rakosnicek

Zabojujeme letos?

Už několikrát jsme měli možnost hlasovat pro získání krásného dětského hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun zdarma. Bohužel to zatím nevyšlo, ale je tu velká šance, že letos by  to Sušice mohla dokázat a  obohatit tak dětský svět …

 

rakosnicek

Hlasování o posledních deset Rákosníčkových hřišť začne 1. února

O tom, která města se mohou na hřiště v hodnotě 1,5 mil. korun těšit, rozhodne veřejnost v hlasování, které bude probíhat od 1. do 28. února 2019. Stavět dětská hřiště s motivem oblíbené pohádkové postavičky bude organizátor stavět letos naposledy. Celkem by jich měo být  rovných 100. Místa, kde bude stát posledních deset, určí obyvatelé měst ve veřejném hlasování.

Záleží tedy jen na nás!

 

>>>HLASUJTE ZDE PRO SUŠICI!<<<

 

Výsledky hlasování můžete rovněž sledovat na webových stránkách projektu.

POZOR! Každý může přidělit dva hlasy!

————–

Během první fáze, v roce 2012, postavila společnost Lidl dětská hřiště v jedenácti městech po celé České republice. Projekt zaznamenal velký úspěch, proto se společnost Lidl rozhodla v něm pokračovat i v následujících letech. V roce 2013 o umístění hřišť poprvé rozhodlo hlasování veřejnosti, na jehož základě postupně vzniklo dalších 18 Rákosníčkových hřišť.

 

V letech 2012 až 2018 postavila Společnost Lidl již celkem 89 Rákosníčkových hřišť v hodnotě 133,5 milionů Kč a staví dále!

 

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí ani kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje domeček a oplocené hřiště, které poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky. Rákosníčkovo hřiště je určeno zejména dětem předškolního věku a napomáhá plnohodnotnému trávení jejich volného času.

 

zdroj: www.lidl.cz

{jcomments off}