Interna omezí krátkodobě provoz

Sušická nemocnice v červnu omezí provoz lůžkového interního oddělení

ilustr nemocnice
 

Sušice 28. května 2019 – Nemocnice Sušice z provozně-technických důvodů omezí od 5. do 20. června 2019 provoz interního lůžkového oddělení. Od dnešního dne proto přestává na toto oddělení přijímat pacienty. Provoz lékařské služby první pomoci pro děti i dospělé bude fungovat bez omezení v nepřetržitém režimu.

 

Vedení nemocnice o omezení provozu lůžkové interny informovalo okolní zařízení i záchrannou službu. “Akutní případy převezmou nemocnice Klatovy nebo Strakonice. Péče o pacienty je tedy zajištěna,” říká ředitel nemocnice Ing. Jaroslav Kratochvíl.

 

Pacientům při náhlé změně zdravotního stavu pomůže lékařská pohotovost, která bude v sušické nemocnici fungovat nepřetržitě jako doposud. Omezení se nikterak nedotkne také provozu interní ambulance a rovněž další oddělení budou sloužit pacientům bez omezení. V běžném režimu bude fungovat i lůžkové oddělení následné péče.

 

Od 20. června se provoz lůžkového interního oddělení vrátí do standardního režimu a začne znovu přijímat pacienty. “Za vzniklé komplikace se pacientům omlouváme a vynaložíme ve spolupráci s Městem Sušice veškeré úsilí, aby o ně i přes toto omezení bylo plně postaráno,” dodává Jaroslav Kratochvíl.

 

Lenka Holá, tisková mluvčí NEMOS SOKOLOV s.r.o. a Penta Hospitals CZ, s.r.o.

{jcomments off}