zije

Již zítra – zažít Vimperk jinak!

 

 

 

Zažít Vimperk jinak!

 

 

 

 

 

       Jak už asi každý ví, v sobotu14.9.2019 se bude konat 3. ročník pouliční slavnosti Zažít Vimperk jinak! Začínáme v 9hod.ráno a po celý den až do večera se v ulicích Pivovarská a Rožmberská můžete těšit na nejrůznější sportovníaktivity, tvořivé dílničky či charitativní bufet. Na hlavní scéně se Vám představí několik hudebních skupin a pro nejmenší jsou připravené 2 pohádky, první od 10,00 s názvem Šivar a had (v provedení místního gymnaziálního divadelní ho souboru Spirála) a od 15,30 pohádka Jak Maruška ke štěstí přišla (kterou Vám zahraje příbramský divadelní spolek Půlnoc).

 

 

 

       Pro soutěživé je připraven od 12,30 vědomostní kvíz! Soutěžit proti sobě může libovolné množství skupin o počtu min. 4 osob. Během 4 kol čeká na soutěžící 8 různorodých témat, při nichž procvičí své znalosti, paměť a schopnost spolupracovat v týmu. Kvíz je určen spíše pro dospělé, ale najdou se i témata, kde může být i dětský člen týmu přínosem. Tak neváhejte, utvořte týmy a přijďte si zasoutěžit a pobavit se!

 

 

 

       Od 15:30 si nenechte ujít hodinovou komentovanou prohlídku města s Mgr. Janou Kriškovou, která Vás provede a seznámí s historií města. Sraz zájemců o prohlídku bude u výstavy o historii města (před ČSOB).

 

 

       Za připomenutí také stojí vystoupení Veroniky Spiegelové a jejího bandu, která pro Vás zazpívá od 18,00. V rámci koncertu proběhne slavnostní zakončení půlroční charitativní sbírky pro vimperskou nemocnici, která se v průběhu roku 2019 uskutečnila pod záštitou neziskové organizace Show YourHelp.

 

 

      Toto a mnoho dalšího budete moci zažít, pokud v sobotu zavítáte do centra Vimperka.

 

 

 

       Podrobný program najdete na plakátu, počasí jako vždy zajištěno. Tak neváhejte a přijďte se potkávat, bavit, pomáhat a užít si tak krásný den v ulicích Vimperka!

 

 

Těšíme se na Vás.

 

 

Vimperk žije!  

zije - kopie

 

{jcomments off}