Na vraždu 18 leté dívky se připravil

Osmnáctiletý  Daniel vraždu Terezy pečlivě plánoval

 

Zdroj: Krimi-Plzeň

Letos v květnu  byla ve Zdemyslicích na Plzeňsku brutálně zavražděna osmnáctiletá Tereza. K vraždě dívky se přiznal její spolužák, osmnáctiletý Daniel M. Důvodem předem připravené a promyšlené vraždy byla  podle  něj neopětovaná láska.

Případ začal ve středu 20. listopadu projednávat krajský soud v Plzni.

 

 

Na vraždu se Daniel M. připravoval pečlivě minimálně týden a vše promyslel tak, aby způsobil co nejděsivější čin. Vraždu naplánoval přesně na den jejích osmnáctých narozenin. 


Nejprve si připravil dva kuchyňské nože, větší a menší, prý pro jistotu, kdyby jeden ztratil. Druhý den se ve škole vymluvil na bolest hlavy a odjel do Zdemyslic, kde na nádraží na svou bývalou spolužačku Terezku minimálně dvě hodiny čekal. Poté jí následoval až domů a s noži za opaskem vstoupil dovnitř. 
Podle své výpovědi u hlavního líčení Miarko Terezku potkal v chodbě, když vyšla z toalety. Chtěl s ní údajně mluvit ale ona ho poslala pryč a když neposlechl, začala na něj křičet ať odejde a otočila se k němu zády.


Miarko jí v tu chvíli zezadu chytil do kravaty, strhl jí na zem a když ležela na zádech, opakovaně jí větším z nožů začal bodat. Podle obžaloby byly minimálně tři rány smrtelné. Provedení samotného útoku nedalo dívce sebemenší naději na přežití, nejprve ji opakovaně pobodal do hrudníku a poté jí ještě podřízl.


Podle obžaloby Miarko Terezce zasadil čtyři bodné rány do hrudi, přičemž dvě zasáhly srdce a jedna játra a ledvinu. Další bodné i řezné rány utrpěla dívka na přední straně krku.

 

Celý článek si přečtete >>>ZDE<<<


daniel

Pachatel brutální vraždy, teprve osmnáctiletý Daniel M. u soudu

 

 

tereza

  Tereza velice milovala zvířata a pár dní před osmnáctými narozeninami si nechala udělat od profesionální fotografky sérii fotografií

 

-red-

{jcomments off}