Policisté hledají svědky vážné nehody u Čepic

 

Policisté hledají svědky vážné nehody u Čepic

 

Klatovští dopravní policisté přijali dnes krátce po 15. hodině oznámení o nehodě, která se stala krátce před 15 hod. na silnici II/169 v katastru obce Rabí. Po uvedené silnici ve směru na Rabí jel s vozidlem Volkswagen Touareg 55letý řidič. Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič zatím z neznámých důvodů vyjel na rovném úseku komunikace do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem Škoda Octavia, které řídil 55letý řidič. Při nehodě došlo ke zranění řidiče octavie, zraněná byla i jeho stejně stará spolujezdkyně. Žena byla v kritickém stavu letecky transportována do fakultní nemocnice v Plzni. Zraněného řidiče vezla pozemní posádka tamtéž s těžkým zraněním, ale při vědomí. Druhého řidiče se středně těžkým zraněním a 26letého muže transportovala pozemní posádka zdravotnické záchrané služby s lehkým zraněním do Klatovské nemocnice.

Policisté požití alkoholu vyloučili u řidiče touaregu, u druhého řidiče byl s ohledem na zranění proveden odběr krve. Celkovou vzniklou škodu policisté odhadli na 250 tisíc korun. Nehodou se i nadále zabývají.

 

258235524 430187712102282 5012271606693216277 n


V souvislosti s řádným objasněním této nehody se policisté s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost a žádají řidiče, kteří místem dopravní nehody projížděli, aby se jim ozvali na linku 158. Svoji žádost obracejí zejména na řidiče, který měl místem projíždět od obce Čepice s vozidlem šedé barvy. Mělo by se jednat o menší dodávku či pick – up zřejmě japonské výroby.

 

-sh-

{jcomments off}