peseknove

Opakovaný vtip není vtipem

 

 

Opakovaný vtip není vtipem

 

 

       Takto se popisuje situace, kdy někdo opakuje vtip a jeho překvapující efekt nás již nepobaví a dvojnásobně to platí v případě, kdy Vám „někdo“ opakovaně ničí majetek. Ne, že by mě to nějak překvapilo, že zlobu, nenávist či pouze obyčejnou demenci, kterou si takto postižený jedinec vybíjí na majetku, který se nemůže bránit, protože nemá na to, aby se postavit přímo majiteli dané věci.zrcatkoo

 

 

       O co jde? Opětovně si „někdo“ vybil svou zášť vůči mé osobě na mém autu a urval mi další zrcátko. Pomalu mi zrcátka začínají docházet. Pro pana Ničitele mám informaci, že jsem na opakovanou situaci tentokráte již zareagoval a věc jsem oznámil na Policii ČR. Jako první adept, který bude podávat vysvětlení na Policii ČR, bude náš importér demokracie a jediný „Vimperský fake diplomat“, který byl opět na návštěvě v naší ulici a při návratu si zřejmě vzpomněl i na mě.

 

 

       Jelikož ochrana majetku a zájmů občanů Vimperka před chováním tohoto jedince je ze strany současných zastupitelů města nepředstavitelná, kdy například jeho podnikatelské zájmy jsou současnou garniturou prosazovány i za cenu porušování zákonů ČR, tak nezbude než do ochrany zájmů občanů Vimperka zařadit třeba i prvky domobrany.

 

 

       Chápu, že takto „pozitivně“ zahájit Nový rok 2022 není úplně to ořechové, ale jsem přesvědčen, že s takovými nenávistnými útoky proti spoluobčanům, kteří mají na Vimperské politické dění jiný názor by měli lidé, a to zejména v letošním volebním roce, být seznámeni.

 

 

       Přes veškeré problémy dnešní doby přeji Všem spoluobčanům pohodový Nový rok a zejména pevné zdraví a nervy.

 

 

S pozdravem

 

Ing. Milan Pešek 

 

 


{jcomments off}