Tříkrálová sbírka 2022

outlook-5h2oexag

 

Tříkrálová sbírka 2022

 

 

       V termínu od 1. 1. 2022 do 16. 1. 2022 navštěvují koledníci Tříkrálové sbírky domácnosti v Prachaticích a okolí. Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky bude věnován Charitnímu domovu sv. Dominika Savia pro matky s dětmi a Domu sv. Petra (azylový dům pro muže). Část sbírky bude věnována také na podporu terénního programu Most naděje, který je určen lidem v nepříznivé sociální situaci.

 

 

       Dárci mohou přispět také do statických kasiček, které jsou umístěny v kostele, v lékárně Dr. Max, v lékárně Benu, v květinářství Lea a ve Farmářském obchodu v Prachaticích pod branou.

 

 

       Stejně jako v loňském roce mohou dárci přispět i formou online /SMS/ QR platby. Podrobné informace naleznete na stránkách Charity Prachatice pod odkazem Tříkrálová sbírka v hlavním menu nebo přímo na adrese www.trikralovasbirka.cz, kde stačí vyplnit PSČ dané obce a tím poputuje Váš dar přímo tam, kam jste zamýšleli. 

 

 

       Tříkrálová sbírka proběhne také v těchto dalších okolních obcích: Mičovice, Strunkovice nad Blanicí, Netolice, Nebahovy, Husinec, Lažiště, Žernovice, Těšovice, Hracholusky, Zbytiny, Ktiš a Lhenice.

 

 

Předem děkujeme všem příznivcům a dárcům Tříkrálové sbírky. 

 

 

QR  kód pro příspěvek online

qr prachatice22

 

 

 

Petr Malík
Charita Prachatice