peseknove

Váš názor: Šimon – mladý komunista

Váš názor

 

Šimon – mladý komunista

 

dycky1

       Dnešního dne mi přítel poslal dnes již smazaný komentář pana Šimona Blaschka k obrázku, který byl dne 6.8.2022 v 10,24 hod. uveřejněný na portále DYCKY Vimperk. Výřez tohoto komentáře, si můžete přečíst v přiloženém obrázku i s časy uveřejnění a reakcí pana Blaschka. Nejdříve jsem moc nechápal, o co vlastně jde, ale pak mi došlo, že mne pan Blaschko má za autora obrázku, který jsem měl uveřejnit na portále DYCKY Vimperk, kde byl nazván Mladým komunistou.

 

       Abych hned zpočátku vyvrátil toto nepravdivé nařčení, tak Vám pane Blaschko sděluji, že mám deset svědků – kolegů, střelců, kteří mi potvrdí, že jsem dne 6.8.2022 od 8,00 do 12,00 hod. byl na brigádě v Jaroškově, kde má náš Střelecký spolek Stachy vlastní klubovou střelnici. Jedná se o bývalý lom, kde rozhodně není přístup k internetu.

 

       Není mi známo, že bych kdy četl nějaký Váš další komentář a rozhodně jsem ani žádný komentář nemazal. Gratuluji Vám, že se Vám povedl Majáles 2022, na který přišlo přes 2500 lidí. Tento počin ovšem z Vás nedělá soudce, který může veřejně špinit mé jméno a činit mne odpovědným za zveřejňování předmětného obrázku na portálu DYCKY Vimperk.

 

       Hodnocení kvality tohoto konkrétního počinu si nechám pro sebe, ale celkově se mně práce a humor tohoto portálu líbí a proto jej i šířím tím, že jej sdílím na svém FB profilu. Tento obrázek jsem nesdílel.

 

       Pane Blaschko, kandidujete za stranu STAN paní Martanové a nevím, jak moc jste obeznámen s politickým bojem před čtyřmi lety, kdy právě paní Martanová a další členové STANu byli tvůrci štvavého a pomlouvačného plátku nazvaného Vimperský samizdat. V tomto občasníku uráželi a pomlouvali vedení města i politické hnutí JIHOČEŠI 2012. Já jsem leader politického hnutí JIHOČEŠI 2012 a rozhodně se nevydám cestou podobné špinavé politiky, jež je vlastní lidem, se kterými Vy kandidujete v podzimních volbách.

 

       Pane Blaschko, závěrem i já Vám přeji pěkný víkend a doporučuji Vám ověřovat si informace, než je pustíte do éteru, ale to se vlastně již nepoužívá, tedy on-line.

 

 

  Tak zase někdy jindy.

 

Ing. Milan Pešek
kandidát za hnutí JIHOČEŠI 2012  

 

 


{jcomments off}