blaschko

VOLBY : Poděkování

 

Poděkování

 

 

      Velice rád bych poděkoval všem přítomným za hojnou účast i přes nepřízeň počasí, na akci kterou jsme pořádali v sobotu 10.9.2022. Nálada byla výborná, klobásy úžasné, za což vděčíme Standovi Potůčkovi. V neposlední řadě pivo mělo tu správnou teplotu, které točil Standa Šebesta. Tímto za celý tým děkuji všem zúčastněným a rovněž za skvělý večer.

 

      Termín voleb je za rohem a i já jsem si důkladně pročetl programy ostatních kandidujících stran a hnutí. A asi jako každého, něco mě zajímalo, něco mě nadchlo a nad něčím jsem se musel i zasmát. Mnohokrát jsem s místními i kamarády debatoval o tom, jak volby dopadnou či mohou dopadnout. Letos je to zřejmě rok, který je opravdu otevřený a stát se může leccos.

 

      Každá strana slibuje změny, některé větší a některé menší. Někteří dokonce vytáhli i čísla, aby ujistili své voliče v tom, co chtějí prosadit. O tom jak jsou některé plány reálné či ne by se dalo debatovat hodiny. Ovšem já pevně doufám, že lidé zvolí zastupitelstvo, které bude konečně umět jednat o věcech konstruktivně. Protože to, co jsem měl možnost vidět na posledním zastupitelstvu, mě přišlo v některých chvilkách spíše jako debata po pár panácích v hospodě a ne zastupitelstva.

 

      Nakonec bych rád poděkoval za obrovskou podporu kamarádů, kteří mě přesvědčili k tomu, abych letos kandidoval. Bylo to časově pro mě i celý tým velice náročné a pevně doufám, že to přinese aspoň malý úspěch a budeme se moci podílet na rozvoji tohoto města a pomoci tím občanům, kteří si to zaslouží.

 

S pozdravem Lukáš Blaschko

Kandidát do komunálních voleb 2022 ve Vimperku za MO ČSSD Vimperk 

 

 blaschko

 

 


(Pozn. : Redakce zpravodajství není zainteresovaná s žádným kandidujícím politickým hnutím.)


{jcomments off}