VOLBY : Vimperská veřejnost s podporou KDU-ČSL

 

Volby 2022

 

 

       Volby do obecního zastupitelstva se rychle blíží. Za týden již budeme vědět, kdo dostal od občanů důvěru a bude rozhodovat o dalším směřování města. Některá volební uskupení vyvěsila billboardy s optimistickými úsměvy svých lídrů, jsou vylepeny plakáty na výlepových plochách či autobusových zastávkách, někteří kandidáti visí na lampách veřejného osvětlení, zveřejňují se volební programy.

 

       Někteří voliči se rozhodují, komu dát svůj hlas podle toho, kdo jim slíbí více, byť jsou sliby mnohdy nereálné, nesplnitelné. Říká se „sliby se slibují – blázni se radují“. Naše volební uskupení Vimperská veřejnost s podporou KDU-ČSL si z nikoho blázny dělat nechce a proto nebudeme nic slibovat. Nevíme, na co budou vypisované dotace a až podle toho je třeba se rozhodovat, jaké akce spolufinancovat. Nevíme, co nás v této energeticky náročné době ještě čeká a proto je nutné se chovat hospodárně. Nevyhazovali jsme tisíce za billboardy, plakáty a roznášku volebních slibů do rodin. Částku 5.000,- Kč, kterou jsme měli připravenou na volební kampaň, jsme odeslali na konto prachatického hospice.

 

      Myslím si, že člověk, který se chce veřejně angažovat a kandidovat ať na prezidenta, senátora nebo jenom do zastupitelstva obce, má dělat volební kampaň celý svůj život ve smyslu toho, jak se chová, jak pracuje, jaké má názory a co dokázal. Vím, že kandidáti za Vimperskou veřejnost s podporou KDU- ČSL nemusejí nic slibovat. Svým dosavadním životem dokazují, že v případě zvolení budou pro město pracovat tak, jak pracovali dosud.

 

 

Stanislav Hlava 

 

 


(Pozn. : Redakce zpravodajství není zainteresovaná s žádným kandidujícím politickým hnutím.)


{jcomments off}