VOLBY : Poděkování

 

Poděkování

 

 

       V posledních dnech se stala z webu vimperk.eu, který spravuje a vlastní pan MUDr. Marek Matoušek, jediná platforma všech kandidujících stran, která zveřejňuje nezávisle a nestranně názory všech kandidujících stran ve Vimperku. Umím si živě představit, jak náročné bylo včas uveřejňovat články jednotlivých politických stan, hnutí a uskupení.

 

      Tento web jsem já osobně využíval pro uveřejňování svých článků po celé volební období tj. v letech 2018 – 2022. Důvod, proč jsem zvolil tento způsob prezentace svých názorů byl, že můj první a zároveň i poslední článek zaslaný do Vimperských novin, který kritizoval současné vedení města, nebyl zveřejněn a skončil někde v archivu těchto novin.

 

      Naše politické hnutí JIHOČEŠI 2012 na tomto webu prezentovalo část svého volebního programu pro nadcházející volební období. S plným zněním programu v tištěné podobě společně s Plánem pomoci se mohou občané seznámit v současné době, kdy jsou roznášeny přímo do schránek po celém Vimperku a okolních osadách v počtu cca 3 000 kusů.

 

      Vytyčili jsme si ty nejpalčivější problémy, které léta trápí převážnou část občanů Vimperka a jsme připraveni je reálně splnit. Jsme dále připraveni pomáhat občanům Vimperka v rozsahu, který je uveden v Plánu pomoci občanům. V nadcházejícím období je prioritní vzájemná soudržnost, podpora a zejména pomoc těm nejpotřebnějším jako jsou osaměle žijící důchodci, nebo matky samoživitelky, anebo invalidní důchodci.

 

       Chci poděkovat všem kandidujícím stranám za slušný přístup k volební kampani a přeji jim i přízeň voličů. Dále bych chtěl občany Vimperka poprosit o zodpovědný přístup k volbám, jejichž výsledek určí směřování města na další čtyři roky.

 

Ale zejména,

 

       pane doktore Marku Matoušku, chci Vám tímto veřejně poděkovat, že jste mi dlouhodobě umožnil prezentovat mé názory a kritiky současného vedení a to i přesto, že Vám osobně z toho vyplynuly nemalé problémy. Současně bych chtěl poděkovat za korektnost, kterou jste zachoval během předvolební kampaně. V neposlední řadě bych chtěl také poděkovat slečně Ing. Jitce Řezankové, která webové stránky vimperk.eu moderuje.

 

 

S přáním šťastné ruky při volbách

 

Ing. Milan Pešek

kandidát za hnutí JIHOČEŠI 2012 

 

 


(Pozn. : Redakce zpravodajství není zainteresovaná s žádným kandidujícím politickým hnutím.)


{jcomments off}