Prosba o pomoc pro vybudování Štěpánky

Vážení a milí spoluobčané Vimperka a okolí,

již jsme vás informovali o založení Spolku pro vybudování zahrady korunní princezny Štěpánky. Tato zahrada bude vybudována v areálu bývalé městské nemocnice ve Vimperku.

S obnovou a realizací chceme začít co nejdříve. Zahrada bude přístupná nejenom současným obyvatelům Domovů Vimperka, LDN, ale také ostatním občanům Vimperka, blízkého a širšího okolí.

Obracíme se na Vás s prosbou o pomoc formou příspěvku na transparentní účet č. 317555135/0300, ale také prací, materiálem, případně jakoukoliv možností při budování zahrady.

Naším cílem je získat co nejvíce finanční podpory na obnovení a vybudování zahrady. V současné době nám můžete i přispět do zapečetěných kasiček, které jsou za tímto účelem rozmístěny v Květinářství Anička, Trafice Camélie, Informačním středisku, Hotelu Terasa a v Hračkářství u Krtečka. V Hračkářství u Krtečka si můžete také zakoupit panenku, kterou vyrábí klienti Domovů Vimperk, kteří tím chtějí také pomoci k vybudování zahrady, kde chtějí trávit a zpříjemnit si tak svůj pobyt v tomto zařízení.

Za veškerou Vaši podporu Vám děkujeme a doufáme, že se společně setkáme v prostorách krásné zahrady, která vytvoří příjemné prostředí pro nás všechny.

S pozdravem a velkými díky za Vaši budoucí pomoc.

Mgr. Lukáš JANEČKA, Věra VÁVROVÁ, Mgr. Alena BERNARDOVÁ,
Věra PATILOVÁ, Lukáš PATILA, Simona ROBLOVÁ,
a 77 čestných členů, klientů Domovů Vimperk