Pozvánky do centra Naomi

   Srdečně zveme v úterý 23.05. od 17 hodin rodiny s dětmi včetně prarodičů, ale také jednotlivce na akci Spokonožka aneb co udělat pro spokojené nožky s Mgr. Květou Kadlecovou. Jedná se o praktický a zábavný seminář pro každého, kdo chce vzít své nohy do svých rukou a začít vědomě ovlivňovat své tělo i duši. Užijeme si radostný a inspirativní čas s reflexní terapií a dalšími samoléčebnými technikami. Uděláme vše, co bude možné pro naše spokojené nožky.

   Sejdeme se v komunitní zahradě Getsemany, která patří k budově fary Církve československé husitské. V případě nepříznivého počasí se seminář uskuteční v prostoru modlitebny (stejný vchod jako do Rodinného centra Naomi nad budovou soudu). Zahradu i modlitebnu najdete na adrese Slepá 195.

   Účast je bezplatná a není třeba se na ní přihlašovat. Těšíme se na vás i vaše ratolesti jakéhokoliv věku!


   

         Dále zveme ženy do Naomi 24.05. od 16:30 hodin na akci s názvem Sdílení porodních příběhů aneb sdílením k přirozeným porodům s dulou a arteterapeutkou Janou Slukovou. Rezervujte si své místo na emailu: veronika.sykora@seznam.cz

   Realizátorem obou akcí je MAS Šumavsko, z.s. v rámci projektu Živé a šťastné Šumavsko OPZ+, registrační číslo CZ.03.02.01/00/22_008/0000015.


Martina Vondrušková