policie

Krimi zprávy – dopravní nehoda

Boural s ukradeným vozem – v pátek19. října  odcizil 22 letý muž ze Sušicka v Hartmanicích v hotelu klíče od vozidla zn. Renault a z místa odjel směrem na Hořejší Krušec. U obce Trpěšice nezvládl řízení vozidla a havaroval. Při prošetřování příčiny dopravní nehody se řidič podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,21 a opakovaně 1,25 promile alkoholu.  

Nehoda u Kašperských Hor – neděli 21. října po páté hodině odpolední jel řidič ve věku 20 let ze Sušice s vozidlem zn. Citroën Saxo ve směru od Kašperských Hor na Radešov. Za obcí Kašperské Hory, na komunikaci v klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy, při projíždění pravotočivé zatáčky dostal smyk a vjel vpravo mimo vozovku ze svahu, kde narazil přední částí do stromu.Při dopravní nehodě utrpěl lehké zranění řidič i dvou spolujezdci, kteří seděli na zadním sedadle a nebyli připoutáni bezpečnostními pásy.Užití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou. Škoda činí 30 000 Kč.

V neděli večer na Šumavě hledali muže – v Hartmanicích v hotelu neděli 21. října oznámila žena na tísňovou linku, že v okolí hranic se ztratil její bývalý manžel a pravděpodobně je u hory Falkenstein. V rámci spolupráci byli vyrozumění pracovníci horské služby i Národního parku Šumava. Ve 21.45 hodin byl 57 letý muž z Plzně nalezen v SRN ve vzdálenosti 1 km za Ferdinandovo údolím. Na místo se dostavili i příslušníci policie SRN, muž se podrobil dechové zkoušce a lékař z důvodu podchlazení nařídil jeho převoz do nemocnice. V Alžbětíně byl muž předán do vozidla zdravotnické služby a převezen k ošetření. (tz, pcr)

 

Dopravní nehoda

U Kašperských Hor 

     V neděli 21. října 2012 v 17.15 hodin jel řidič ve věku 20 let ze Sušice s vozidlem zn. Citroën Saxo ve směru od Kašperských Hor na Radešov. Za obcí Kašperské Hory, na komunikaci v klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy, při projíždění pravotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk a vjel vpravo mimo vozovku ze svahu, kde narazil přední částí do stromu.
Při dopravní nehodě utrpěl lehké zranění řidič i dvou spolujezdci, kteří seděli na zadním sedadle a nebyli připoutáni bezpečnostními pásy.

Užití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou. Škoda činí 30 000 Kč.