Živnostník roku 2012

Živnostník roku 2012

 

Podnikatelka Marie Hassová je nominována za Plzeňský kraj do celostátního kola soutěže Živnostník roku 2012.Podpořit ji můžete i vy. Ještě několik dní můžete hlasovat – uzávěrka soutěže je 11. 11. 2012. Svůj hlas pro klatovskou podnikatelku můžete zaslat formou SMS ve tvaru ZIV 6 na číslo 900 11 09.

 zivnostnik

MARIE HAASOVÁ -vyrábí a prodává izolační materiály, podniká 19 let, zaměřuje se na výrobu a prodej nových izolačních materiálů. „Počátky našeho podnikání spočívaly v zavedení víceúčelové reflexní fólie pro úsporu energie po celé ČR,“ vzpomíná podnikatelka
na první úspěch. V současnosti obchoduje s novým výrobkem – oboustranným stavebním izolačním pásem RTI Haasová-Menhart®, který je chráněn Úřadem průmyslového vlastnictví. Produkt získal v soutěži Výrobek roku 2012 cenu za úsporu energie.

 

Podnikatelce z Klatov se podařilo se svými výrobky dostat také do zahraničí. Nabyté zkušenosti z oboru předává dál formou odborných přednášek. Podnikání je pro Marii Haasovou a jejího kolegu hlavní náplní života. „Děláme od rána do večera. Nejsme multimilionáři, ale obyčejní lidé, kteří do podnikání dávají své srdce. Chceme, aby tady po nás něco zůstalo,“ říká podnikatelka z Klatov.

 

Podrobnosti o soutěži http://www.plzensky-kraj.cz/node/58723

(zdroj: plzensky kraj.cz)