Co chystá KOS?

IMG 1425Přinášíme vám aktuální informace o připravovaných akcích Kulturně okrašlovacího spolku Čkyně.

V prosinci začínáme Mikuláškou nadílkou. V dopoledních hodinách navštívíme školku v Bohumilicích a ve Čkyni, odpoledne pravidelně vyjíždíme do Hradčan, Bošic a pokračujeme opět ve Čkyni. Pokud máte někdo zájem o návštěvu čertů a Mikuláše u vás doma, objednací list bude k dispozici v MŠ Čkyně.

Dále připravujeme adventní výstavu, která se bude konat 15. 12. 2012 v KD Čkyně. Živý Betlém v rovněž tradičním termínu 23. 12. 2012 plánujeme od 18.00 v parku na náměstí. Hudební doprovod mají pod taktovkou Přemek Filous a Ondřej Sova, vystoupí členové KOS Čkyně, sólistka Vlaďka Malá, děti z DPS Růže a naši kamádi, kteří nás každoročně podporují. Doufejme jen, že počasí nebude ani příliš mrazivé, ani příliš deštivé – všichni jste srdečně zváni!

V lednu, nejpozději v únoru 2013 se uskuteční premiéra nové divadelní hry ,,Na správné adrese” z pera ženevského rodáka Marca Camolettiho. Jde o poněkud lechtivou komedii, při které si přijdou na své zejména dámy. Dozvíte se, co se může stát, když si čtyři ženy, bydlící na stejné adrese, podají čtyři různé inzeráty. Herecké obsazení se nakonec ustálilo takto: V ženských rolích Ivetka Vojtíšková, Šárka Kotálová, Mirka Brašnová a Hanka Vávrová, v mužských Miroslav Růžička, Ondřej Šmíd, Daniel Havlík a nová volyňská posila Honza Žižka. Přesné termíny premiéry a repríz se dozvíte začátkem následujícího roku.

Přehled akcí naleznete také na našich stránkách http://www.kosckyne.cz/?page_id=11

Moc se těšíme na shledanou na všech akcích a jménem Kulturního a okrašlovacího spolku Čkyně Vám přeji poklidné vánoční svátky a co nejméně starostí v příštím roce.

Hanka Brašnová

{gallery}ckyne/listopad_2012/KOS{/gallery}