Nadílka pro Petrklíč

Už podvanácté se sešly děti  z Petrklíče spolu se svými rodiči a kamarády  ze sušické ZŠ Speciální na mikulášské besídce.

img 2152

 

img 2159

Pořádá ji pro ně  pravidelně sušické gymnázium:
“Besídku pro Petrklíč – sdružení na pomoc postiženým dětem (takhle se přesně jmenujeme) pořádáme již 12 let – od samého založení našeho občanského sdružení. Po otevření ZŠ speciální DČCE Merklín v Sušici (naše “školička” ) na besídku přicházejí i jejich děti se svými rodiči a je to vždy velmi příjemné setkání. Každoročně s kolegyní Bohumilou Skrbkovou nacvičíme se studenty nějaké představení – často pohádky, ale hráli jsme dětem i “vánoční ” příběh o narození Ježíška. Mikulášská nadílka je samozřejmostí a jsme pyšné na naše studenty, jak pěkně s dětmi komunikují a že jsou stále ochotni přijít udělat někomu radost. Se studenty připravujeme besídku již tradičně, to znamená celých 12 let.” říká  hlavní organizátorka akce Mgr. Milena Naglmüllerová, členka výboru  o. s. Petrklíč.

K mikulášské nadílce přibyly také drobné dárky  z Plzeňského kraje, které dětem přišla předat  krajská zastupitelka  Ing. Milena Stárková.

 

 

img 2248

 

Další  fotografie si prohlédněte ve fotogalerii.

-red, foto as-