Zájem o připomínky občanů se nemění

Jestliže vimperští občané očekávali, že se dočkají větší účasti jejich zastupitelů při jejich případných dotazech, pak doufali marně. Nepovinná půlhodinka před každým zasedáním zastupitelstva vyhrazená pro dotazy a připomínky se v pondělí opět setkala s minimálním zájmem zastupitelů. Na druhou stranu je třeba říci, že z řad občanů zazněl tentokrát jen jeden dotaz.

 

Těsně po patnácté hodině, kdy starosta vyzval přítomné občany k pokládání dotazů, u zastupitelských stolů seděli čtyři zvolení zástupci. Mimo starosty Bohumila Petráška a místostarostky Jaroslavy Martanové byli připraveni vyslechnout dotazy ještě Věra Vávrová a Petr Bednarčík.

 

O něco později, v 15:10, dorazili do sálu Jaroslav Zámečník a Karel Střeleček, o dalších deset minut později Pavel Dvořák.

 

Těsně před začátkem řádného zasedání přišli Dagmar Rückerová, Jan Líkař, Luboš Drenčeni, Roman Hajník a Emil Janda. Pár okamžiků po zahájení zastupitelstva dorazila Šárka Janásková a o dalších pět minut později obsadil své místo František Řehoř. Půl hodiny po začátku přišel na jednání Jiří Cais, kterého následoval vzápětí ještě Stanislav Hlava. Poslední ze sedmnácti zastupitelů, Josef Bejček, se z pondělního jednání zastupitelstva omluvil.

 

(jr)

 

 

 

 

img 5212img 5211