Úspěšná premiéra nové hry

Herci ze souboru, který působí při Kulturním a okrašlovacím spolku Čkyně měli včera (v sobotu 2.3. 2013) další úspěšnou premiéru. Tentokrát se jednalo o bláznivou komedii s názvem Na správné adrese. Obě představení od 16 a od 20 hodin byla vyprodaná.

Diváci seděli i na přístavcích kolem zdí kinosálu a po celou dobu představení se smáli až se za břicha popadali. Jednalo se již o pátou hru, kterou kosáci secvičili.

V představení hrají čtyři herci a čtyři herečky. Specialitou tohoto kusu je to, že kompletní pánská část ansámblu se během představení sama svlékne, nebo o svůj oděv přijde. Dámská část publika tak může svým zrakem spočinout na vypracovaných tělech herců – kosáků. Potom, co čkyňské jeviště při minulém představení Postel pro anděla zažilo náročné baletní kusy, jedná se o další lahůdku pro čkyňského diváka.

Po skončení večerního představení připravili herci pro diváky také pohoštění a s diváky, kteří v kinosále zůstali, tak mohli při bohatém rautu diskutovat nad předvedeným výkonem. Termín dalšího vystoupení nebyl režisérkou představení Hankou Brašnovou dosud stanovený. 

(pp)

{gallery}ckyne/2013/brezen_2013/premiera_adresa{/gallery}