Bodlina – nové rodinné a mateřské centrum

bodlina-v1.1 (1)
Maminky, tatínkové, babičky, dědečkové! Právě pro vás a vaše dětičky bude v pondělí 13. května 2013 otevřeno ve Vimperku nové Rodinné a mateřské centrum Bodlina. Chceme vám nabídnout místo k setkávání, ke sdílení, k vzájemnému obohacování, k odpočinku, k získávání nových dovedností a sbírání nevšedních zážitků.

Naše centrum bude vybaveno novými pomůckami a hračkami získaných prostřednictvím dotace od Chance In Nature, LAG Malenice. Najdete zde skluzavku, gymnastické míče, různé rytmické hudební nástroje, pískovničky a jiné montessori pomůcky. Pro tu pravou pohodu si zde budete moci dát čaj či kávu. Otevřeno bude každý pracovní den od 8,30 do 11,30 hodin (mateřské centrum – volná herna + vedený program) a od 14,30 do 17,30 hodin (volná herna). Poplatek za mateřské centrum i volnou hernu činí 40,– Kč (30,– Kč pro členy o. s. Bodlina Vimperk) za maminku/tatínka/babičku/dědečka a jejich dítě/děti.

Najdete nás v bývalé lesnické škole (Hřbitovní ul. 194), v 1. patře nad knihovnou. Přijďte k nám se svými dětmi! Pohrát si, zažít něco nového, vypít si v klidu čaj či kávu… Více informací najdete na www.bodlina.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu :o)!

 

Líbí se vám náš projekt? Můžete nás podpořit na bankovní účet číslo 255953006/0300. Chtěli byste se zapojit do naší činnosti a stát se členem/členkou našeho týmu? Kontaktujte nás na ahoj@bodlina.cz. Srdečně vám děkujeme za vaši přízeň a podporu :o)!

 

 

Lenka KOHOUTOVÁ,

Rodinné a mateřské centrum Bodlina

 

 

bodlina1bodlina2