Opřel se do příkopu

Dnes neměl dobrý den

řidič, který skončil kolem půl třetí v příkopu  u Hrádku. Kolize nevypadala nikterak hrozivě, nicméně vyproštění  kamionu asi nějakou chvíli trvalo. Jestli se na nehodě podepsala únava, horko nebo nepozornost, v této chvíli jisté není. Důležité je, že se na místě nenacházeli zranění ani další  havarované vozy.

img 5936 img 5941

 

Dopravní nehoda v Alžbětíně

 

ŽELEZNÁ RUDA – Dnes krátce po půlnoci narazil v Alžbětíne řidičdo budovy. Při vyšetřováníivem alkoholu -nadýchal  1,67 promile.    29 letý muž z Chomutova vozidlo zn. BMW ve směru od hranic a na mokré vozovce dostal s vozidlem smyk a vjel mimo komunikaci, pak došlo k nárazu. Řidič neutrpěl žádná zranění , přesto byl i díky pozitivnímu testu na alkohol převezen k lékařskému vyšetření do zdravotnického zařízení v Klatovech. Škoda způsobená nehodou  činí 25 000 Kč. Muž přišel o řidičák, vůz a navíc vyfasoval podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

Kradl v obchodě

 

Asi kutil domácí – se vydal na nákup za pět prstů do klatovského obchodu, z něhož si odnesl truhlářské dláto. Navíc ho přistihla ochranka a tak se 24letý sušičan dostal neprodleně dostal do rukou mužům zákona. Tentýž den převzal sdělení podezření z přečinu krádež, navíc policisté zjistilii, že muž byl v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost odsouzen – v letošním roce.

 

-red-