Sušickým pouť nevyšla

Ve čtvrtém kole divize si sušické áčko pozvalo na pouť hosty z Českého Krumlova. Před úctyhodným počtem divákům se chtěli pokusit o zisk premiérového vítězství.

První poločas probíhal z obou stran opatrně, na domácí jakoby sedla tréma a jedíné co trochu potěšilo divácké oko, byly dvě šance domácích, střelci Szedmák a Vrhel však na poslední chvíli selhali.

Ani ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, sušičtí sice skórovali z pokutového kopu ( Vrhel), ale poté začali bránit hubený výsledek. Proto přišel trest. V 81 minutě nejprve vyrovnal hostující Beránek a v poslední minutě po nedůrazném zákroku domácího brankáře skončil nakonec míč nešťastným „vlastencem” sušické síti.

 

SUŠICE – KRUMLOV 1 : 2 (0 :0)

 


Branky: 63´ Miroslav Vrhel (PK) – 81´ Václav Beránek, 90´ vlastní. ŽK:3 : 2. Diváků: 600

Rozhodčí: Marek Janoch – Jiří Kříž, Viktor Paták

V dalším kole se áčko vypraví v sobotu 7.9. do Milevska.

 

Sušické „ béčko“ mělo ve druhém kole okresního přeboru na programu zápas v Chanovicích.

První poločas probíhal vyrovnaně, mírnou převahu Chanovic zúročil vedoucím gólem domácí Zoubek. Ve druhém poločase domácí přidali na obrátkách – výsledkem byl rychlý gól na 2:0. Dále se střídaly akce na obou stranách, úspěšnější byli opět domácí. Po třetím gólu se sušičtí soustředili na útok. I přes dvě vyložené šance a jeden neproměněný pokutový kop tato snaha vyšla naprázdno a tak domácí pokračovali v úspěšném proměňování svých šancí. Skóre zápasu se nakonec ustálilo na výsledku 5:0.

 

CHANOVICE – TJ SUŠICE B   5 : 0 (1 : 0)

 

Branky: 68. a 73. Prýmas Jaroslav, 11. Zoubek Václav, 47. Šebek Jan, 79. Beránek Jaroslav

Rozhodčí: Blaheta Josef. Ž 1 : 1. Diváků: 80

 

I ve IV.třídě bylo na programu druhé kolo a domácí tým C se utkal s celkem Myslíva. Domácí i přes svůj tlak inkasovali z ojedinělé střely soupeře už v 11. minutě. Ve 23. minutě byl vyloučen sušický Macháček a do té doby velmi pěkně hrající tým zaznamenal citelné oslabení. I přes ně si sušičtí vytvořili několik slibných příležitostí, které však neproměnili. A tak byl na tahu soupeř., který ve 34. minutě chytře přehodil domácího gólmana. Korekci stavu v prvním poločase zaznamenal po sérii rohů P. Nový.

Druhý poločas už na celkovém skóre nic nezměnil a tak si hosté ze Sušice odvezli tři body.

 

TJ SUŠICE C – MYSLÍV 1 : 2 (1 : 2)

Branku za domácí : Nový Petr – branky za hosty nehlášeny

Rozhodčí Pressl Václav, ČK 1 : 0 (Macháček Jaroslav) , diváků 150.

 

(doc)