Sušičtí přivezli z Plzně cenný bod

V 9. kole divize čekal na Sušici celek Doubravky , který ji vyřadil z Pohár České Pošty. Sušičtí fotbalisté se nezalekli a v 31. minutě poslal hosty do vedení J. Králík. Za domácí kontroval v 36. minutě  F. Roth. To bylo z první půle vše.

Ve druhé půli byli zpočátku aktivnější domácí a to potvrdil Roth svým druhým gólem. O dělbu bodů se v 63. minutě postaral T. Fuks a tak si sušický celek z Plzně odvezl velmi cenný a neočekávaný bod.

 

SENCO DOUBRAVKA – TJ SUŠICE 2 : 2 (1 : 1)

 

 

V sobotu 12. října se podruhé za sebou vydá sušický tým na hřiště soupeře. Čeká na ně celek Hořovicka, který je stálicí této soutěže, takže sušický výběr čeká další velmi těžký zápas, ve kterém mohou pouze překvapit.

 

Sedmé kolo okresního přeboru si připravilo pro sušickou rezervu poměrně snadného soupeře – Velký Bor, který je aktuálně na 10. místě tabulky. Domácí byli navíc ještě posíleni o některé hráče „áčka“, takže se čekal poměrně jednoznačný výsledek.

Přesto nakonec domácí uhráli pouze remízu, navíc v závěrečných pokutových kopech byl lepší soupeř, takže tentokrát se zisk pouze jednoho bodu jeví jako nepříliš povedený výsledek.

 

SUŠICE B – VELKÝ BOR 1 : 1 (0 : 0 ) PK 8 : 9

Branky: 55. Jakub Melka – 78. Petr Vrána.

Rozhodčí: Karel Lažánek. ŽK 1 : 0. Diváků 120.

 

 

Tým Sušice C se v 7. kole IV. třídy vypravil do Pačejova. V pohodovém a oboustranně slušně hraném utkání se domácí fotbalisté ukázali být lepším týmem a zvítězili góly Kodýdka a Káby.

 

PAČEJOV B – SUŠICE C 2 : 0 (1 : 0)

 

Branky: 45. Kodýdek Jan ,58. Kába František

Rozhodčí Říha Zdeněk. ŽK 0 : 1 . Diváků 50.

 

 

(doc)