Sušičtí hokejisté drží domácí neporazitelnost – Aktualizováno – FOTO

IMG 0471  

 

 

V neděli 10.11. přivítali na svém ledě hráči TJ Sušice tým Start Luby.

Od začátku utkání vše nasvědčovalo tomu, že hráči Sušice chtějí odčinit porážku z prvního kola, kdy v Klatovech v prvním zápase sezony, obdrželi od týmu z Lub jedenáct branek.

Už ve druhé minutě skóroval centr třetí útočné řady Jiří Petera po přihrávce Patrika Korála.

Další gól si domácí užili v 9. minutě kdy po přihrávce Korála skóroval Holý. Třetí asistenci si Patrik Korál připsal v 11. minutě, kdy skóroval Petr Šašek.

   V 13. minutě se ale při přesilovce Lub prosadil Malát a o minutu později kontaktním gólem Radek Pekhart vrátil tým z Lub zpátky do hry.

   Druhá třetina začala lépe pro domácí, když Petr Šašek po asistenci Tomáše Holého svým druhým gólem posunul skóre na 4:2. Za necelé dvě minuty Lukáš Blažek překonal hostujícího gólmana popáté. V 36. minutě se ještě naposledy prosadil hráč Startu Luby Radek Pekhart, ale to bylo od týmu z předměstí Klatov vše.

   Třetí dějství se odehrálo v režii sušických, kteří i přes zbytečné vylučování ve svých řadách , odehráli zápas v klidu a dvěma brankami z holí Petery a Šaška, kterému přihrával Jan Horák uzavřeli skóre na konečných 7:3.

   Kaňkou na vydařeném zápase je jen fakt, že sušičtí přišli na delší dobu o dva hráče, které odvezla ze stadionu rychlá záchranná pomoc, oba s vykloubenými rameny.

Přejeme Matrinovi Skuhrovi a Patrikovi Korálovi brzké uzdravení !!!

IMG 0472-001

 

TJ Sušice : Start Luby 7:3 (3:2,2:1,2:0)

Branky (Asistence): 2´Petera (Korál), 9´Holý (Korál), 11´Šašek (Korál), 23´Šašek ( Holý),

25´Blažek (Vávrů), 49´Petera, 57´Šašek (Horák).
Sestava: Potužák (Šlais) – Lejsek, Šmrha, Rendl, Blažek, Skuhra – Ryšavý, Vávrů, Broža, Holý, Korál, Šašek, Petera, Machovec, Horák, Vachoušek.

 

Vyloučení: 7:9

 

Další podrobnější informace o soutěži, kompletní výsledky, tabulky, statistiky a další zajímavosti najdete na webu hokejistů TJ Sušice www.susice.borec.cz

IMG 0474

IMG 0475-001

IMG 0478-001