Tak dlouho se chodí…

Nejen že je z něj šestinásobný zloděj, ale navíc  při neoprávněném řízení auta zranil dva spolujezdce

 
Usnesení o zahájení trestního stíhání převzal od komisaře 30letý muž z Plzně. Muž byl obviněn pro pokračující přečin krádež spáchaného formou spolupachatelství, z přečinů těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
     Muž dne 3. listopadu v ranních hodinách vnikl v Klatovech na Plzeňské ulici do restaurace a odcizil peněženku s finanční hotovostí, cigarety a alkoholické nápoje, dva prázdné sudy a měřič času ke kulečníku.
 
     Při návštěvě prodejny 9. listopadu vyzkoušel pánskou bundu, aleuž jí nevrátil prodavačce a bez zaplacení utekl z prodejny.
 
   V sobotu 23. listopadu na ulici Jiráskova odcizil z vozidla registrační značku, kterou umístil na auto zn. Škoda Felicia; tentýž den v noci přijel k čerpací stanici kde načerpal téměř 20 litrů benzinu a bez úhrady ujel. Řídil vozidlo, i když má uložen trest zákaz činnosti motorových vozidel.
 
    V neděli 24. listopadu v ranních hodinách vnikl v Klatovech do penzionu a odnesl si odtud bez svolení majitelůl mobilní telefon, čtyři láhve s vínem, svazek klíčů a finanční hotovost a poškodil ubytovací knihu.
 
    V noci z 23. na 24. listopadu společně s dalšími dvěma osobami vnikli do restaurace v obci u Klatov a odcizili harmoniku, různé dokumenty a zahradní nůžky.
 
    Muž v neděli 24. listopadu v devět hodin řídil vozidlo zn. Škoda Felicia ve směru od obce Měčín na Skašov. V lesním úseku komunikace, po projetí mírné pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost, dostal na mokrém povrhu vozovky s vozidlem smyk a narazil vlevo do stromu. Dva spolujezdci utrpěli zranění a byli transportováni do nemocnice v Plzni.
 
     O osudu tohoto výtečníka rozhodl soud – muž byl vzat do vazby a  převezen do věznice.
 
 
 
 

Policisté hledají neznámého řidiče s nezjištěným vozidlem

     Policie ČR, dopravní inspektorát Klatovy, žádá občany o spolupráci při prošetřování dopravní nehodykterá se stala ve čtvrtek 21. listopadu  v obci Rozsedly v době od 5.30 do 12.40 hodin. Dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem narazil do pravé zadní části zaparkovaného vozidla zn. Mercedes Benz a z místa ujel. Podle dosavadního šetření bylo zjištěno, že neznámé vozidlo bylo modré barvy.
 
     Informace k dopravní nehodě můžete podat na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251.
Informace k dopravní nehodě můžete sdělit i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.
-p cr –