První tříbodové vítězství na ledě soupeře

   Zápas se odehrával od začátku v režii sušických hokejistů. Z prvního gólu se ale v sedmé minutě radovali hráči Sokola Cehnice. Naštěstí tento stav trval jen minutu, když po samostatné akci vyrovnal sušický Šašek. Za necelé dvě minuty skóroval po přihrávce Štěpána Broži Martin Vávrů a tímto gólem převrátil stav zápasu na stranu borců TJ Sušice.cehnice hokej

 

   Druhá třetina ve své první půli nenabízela moc líbivý hokej, ale od druhé poloviny se hosté chopili opět kormidla a soupeře rozebrali tak, jak se patří. V 33. minutě vykoupal brankáře Cehnic stylem “pocem -kam jdeš”  Broža a o necelou minutu poté, si po svém výletě přes celé hřiště vychutnal Petera domácího brankáře a navýšil skóre na 1:4.  

 

 

   Třetí třetina začala pro hráče TJ Sušice úspěšně, když se v 42. minutě zapsal do listiny střelců nováček s sušickém dresu Fedor. Komplikace nastaly, když domácí v 49. minutě snížili spornou brankou. Hosté reklamovali gól vstřelený z brankoviště tak důrazně, že se rozhodčí rozhodl trestat. Za protesty poslaly dva hráče sušických na deset minut na lavici hříšníků. Hráči Cehnic tento stav využili a snížili stav utkání na 3:5. Naštěstí svým druhým gólem v zápase sušický Šašek poslal hosty v 55. minutě opět do tříbrankového vedení a tím konec zápasu uklidnil.

Hokejisté TJ Sušice již utkání dohráli v pohodě a tříbodové vítězství si zkomplikovat nenechali.  

 

 

Branky (Asistence):8´Šašek, 10´Vávrů (Broža), 33´Broža (Vachoušek), 34´Petera,
42´Fedor (Petera), 55´Šašek (Ryšavý).

Sestava: Potužák – Rendl, Lejsek, Blažek, Šmrha – Ryšavý, Vávrů, Broža, Holý, Šašek, Vachoušek, Košvanec, Fedor, Petera.

 

Vyloučení: 3:7

 

Rozhodčí: Vovčko, Mašek, Škoda.

 

Diváků: 25

{gallery}susice/2013/prosinec/cehnice – hokej/{/gallery}

 

text: Bohumil Korál

foto: L. Fedor – více fotografií najdete zde.