Jitka připraví malovaný dezert před vámi

Někteří ho mají rádi, jiní ho ignorují, mnozí jím opovrhují. Vždyť přece k oslavě lásky nepotřebujeme žádný “importovaný” svátek! Nicméně svatý Valentým, svátek zamilovaných,  prorazil i k nám. Přesvědčit se o tom můžeme i z výloh obchodů, kde už vce než měsíc na nás  zvesela koukají nejrůznější dárky a dárečky, vesměs ve tvaru srdíček. O vkusu nebo nevkusu tu nechceme polemizovat.

 

Chceme vás pozvat někam, kde  můžete, pokud jej slavíte a chcete udělat radost, sv. Valentýna oslavit trochu jinak. Posuďte sami: CO SI TAKHLE DOPŘÁT MALOVANÝ DEZERT? Ještě jste o tom neslyšeli?

malovany-dezert

 

Tak si ho nechte rovnou připravit, protože vyprávět o něm je… poněkud chudé.

Tuhle originální lahůdku dostanete v půvabné kavárně  se zajímavým jénem CAFÉ NEBESPÁN v Kašperských Horách.

Budete určitě mile překvapeni, protože místní talentovaná cukrářka Jitka vytvoří malovaný dezert přímo  vám  na míru, z vámi zvolených ingrediencí, před vámi na stole. No pochopitelně, že při příležitosti svátku zamilovaných nebude chybět ani srdíčko, ale – je to na vás!

 

Dárek, zážitek a sladké překvapení v jednom. A ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem! Ovšem to není vše – v nabídce za jednu cenu (cena za valentýnský malovaný dezert pro dva je 245 Kč) je zahrnutá i sklenka sektu, čaj z čerstvé máty nebo espresso – podle vašeho vlastního výběru.

 

Výlet můžete navíc spojit s příjemnou procházkou – sobota má být opravdu jarní, s teplotami až k 15 stupňům!

nebespan 2

Tak co říkáte? Zkusíte to?  Malovaný dezert si můžete objednat od pátku 14. 2. až do neděle 16.2. přímo v Nebespánu, rezervace na tel. čísle 603 253 242 nebo na mailu: info@nebespan.cz

 

Ať už svátek svatého Valentýna a následující víkend strávíte jakkoli, rozhodně vám přejeme, abyste  byli ve společnosti vám milých a blízkých lidí,  užili si pěkného počasí, společných chvil, radosti a pohody!

 

-red-