Připravte masky a fantazii…

A jestli už jste nějakou tu maškarní zábavu absolvovali a už ani nevíte, kde  kostým skončil, začněte hledat. Za ‘chvíli’ si užijete maškarních rejů… No jéje, vždyť za chvíli je tu masopust a než obejdete všechny maškarní bály, reje, diskotéky, tak jich ještě užijete! Jednu pozvánku má pro vás vimperské rodinné a mateřské centrum Bodlina. Pro ty, kdo to ještě nevědí – sídlí v bývalé lesnické škole (v 1. patře nad knihovnou) a děti s rodiči nebo jiným doprovodem tu zažívají nejednu hezkou chvíli.

 

bodlina 2014 3 bodlina 2014 1

 

Program Bodliny je pestrý, takže vážně není šance se ani chviličku nudit. Z loňského roku si připomeňme třeba spolupráci na společných projektech s ostatními pořadateli – Závody kočárků ve sportovní chůzi, Běh pro Paraple nebo příchod Mikuláše s jeho družinou. Ani nejmenší tu nepřijdou zkrátka – předškolní klub Bodlináček je tu pro ně a oni se v něm cítí dobře.

Marie Káňová a Kateřina Šartnerová s úsměvem dodávaji:

“Najdou tu nové kamarády, poznávají zajímavé hračky a vyrábějí krásné věci – určitě se někdy přijďte podívat a překvapí vás, co všechno jsou schopné takové malé ruce, za pomoci fantazie (maminky, babičky, tety…) vyrobit.”

 

bodlina 2014 4 bodlina 2014 7

 

Ani v tomhle roce to nebude jiné – opět jste zváni na všechny akce, které Bodlina letos připraví. Tou nejbližší je třeba právě Maškarní karneval

maskarni bodlina

Hosty zábavného odpoledne budou uživatelé ze Sociální pohody o. p. s. na Javorníku, kteří přijedou zahrát cirkusovou scénku. A co na takovém maškarním reji nesmí chybět? Samozřejmě – hudba, tanec, soutěže…

 

bodlina 2014 2
K jaru patří Velikonoce a ani ty neprojdou v Bodlině bez povšimnutí. Taková schovávaná mezi stromy, no panečku! Tajemné čarodějné odpoledne bude plné překvapení a na jaře se slaví další významný svátek – přece všechny maminky dostávají květnovou kytičku!

 

Bude toho dost a dost, z čeho můžete vybírat. Program centra Bodlina, jednotlivé akce, najdete nejen v našem Šumavském kalendáři akcí, ale i na webových stránkách centra nebo Facebooku Bodlina Vimperk.

 

Tak vzhůru za zábavou a ať je pro vás nejen jaro v Bodlině plné legrace a pohody!

-red-