Chtěla loupit dnes v noci

Policejní ifnormační servis

 

Do obchodu nestačila vniknout

SUŠICE – Ve čtvrtek krátce po půlnoci měla žena v úmyslu krást v obchodě.  

 

Chuť na alkohol a cigarety nedokázala potlačit místní dvaadvacetiletá žena, která se včera v noci krátce po půlnoci rozhodla, že si „zboží“ opatří jinak. Obchodu na Nádražní ulici rozbila kameny výlohu a chtěla vlézt dovnitř.

Když rozbíjela výlohu byla zadržena ostrahou objektu. Krátce na to si ji převzali policisté z OO P ČR v Sušici a převezli ji na oddělení ke zjištění totožnosti a dalšímu šetření případu.Ve zkráceném přípravném řízení a žena převzala sdělení podezření z přečinu poškození cizí věci a krádež ve stadiu pokusu. Škoda činí deset tisíc korun.

 

 

 

Výtržnictví

HORAŽĎOVICE

Ve čtvrtek 27. února letošního roku horažďovičtí policisté přijali oznámení o fyzickém napadení v prodejně. V 17.50 hodin místní 33letý muž v prodejně na Loretské ulici slovně napadl obsluhu prodejny, a poté i fyzicky a zevnitř poškodil vchodové dveře. Prodavači  měli podezření, že muž odcizil zboží, což se nepotvrdilo. Předběžně stanovená škoda činí deset tisíc korun. Ve zkráceném přípravném řízení muž převzal sdělení podezření z přečinu poškození cizí věci a výtržnictví.

 

– red, p cr-