Město obsazuje pozici na odboru dopravy

Město Vimperk vyhlásilo výběrové řízení na pozici referenta  v přestupkové agendě na odboru dopravy a silničního hospodářství. Zájmeci mohou podávat přihlášky na MÚ Vimperk do 16. května, předpokládaná doba nástupu je od letošního června / července, pracovní poměr bude sjednaný na dobu neurčitou. Podmínky  VŘ:

 

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ

Město Vimperk, se sídlem Vimperk, Steinbrenerova 6, PSČ 385 17, IČO: 00250805, vyhlašuje výběrové řízení na místo úředníka – referent v přestupkové agendě na odboru dopravy a silničního hospodářství

 

Předpokládaný nástup: červen, červenec 2014 na dobu neurčitou

Náplň práce: – přestupková řízení ve věcech bezpečnosti a plynulosti silničního provozu na úseku dopravy a silničního hospodářství a správních řízení s touto agendou souvisejících, administrativní práce spojená s činností odboru,

Místo výkonu práce: Městský úřad Vimperk, Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk

pracoviště: TKB, Nad stadionem 199, 385 17 Vimperk , správní obvod města Vimperk

 

Platová třída: 9

 

Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka:

Úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem.

Za bezúhonnou podle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, se nepovažuje fyzická osoba, která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně, nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy, pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí, jako by nebyla odsouzena.

 

 

Zájemce podá písemnou přihlášku. Přihláška zájemce musí obsahovat tyto náležitosti:

– jméno, příjmení a titul uchazeče

– datum a místo narození uchazeče

– státní příslušnost uchazeče

– místo trvalého pobytu uchazeče

číslo občanského průkazu uchazeče

– datum a podpis uchazeče

– telefonní, popř. e-mailové spojení

 

 

K přihlášce se připojí tyto doklady:

– životopis, ve kterém uchazeč uvede údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech,

– výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, možno získat na MěÚ Vimperk ihned výstupem Czech POINTU (tel.: 388 402 236),

– ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

 

 

Další požadavky:

úplné střední vzdělání s maturitní zkouškou, práce na PC (MS Office, Windows, Excel, Internet), rychlá orientace v pracovní problematice, velmi dobrá znalost zákona o provozu na pozemních komunikacích (zákon č. 361/2000 Sb.) a přestupkového zákona (zákon č. 200/1990 Sb.), schopnost samostatné práce, schopnost asertivního jednání s lidmi, časová flexibilita, ochota se dále vzdělávat, znalost správního řízení (zákon č. 500/2004 Sb.), orientace v ostatních dopravních předpisech, znalost cizích jazyků výhodou a řidičské oprávnění skupiny B.

 

Přihlášku s požadovanými doklady zašlete nebo osobně doručte nejpozději do 16.05.2014 do 14.00 hod., na adresu: Městský úřad Vimperk, Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk. Uzavřenou obálku označte heslem: „NEOTVÍRAT, VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ – ODBOR DOPRAVY“.

Podrobnější informace podá: Lenka Černá – vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství telefon: 388 459 089 nebo 388 459 093.

-red-