prazdniny

A hned ode dneška!

Už nikdy se nebude opakovat školní rok s letopočtem 2013/2014. Ten totiž právě skončil.  Deset měsíců pravidelné docházky, učení, ale i kamarádů, zábavy a  úspěchů…

 

Sušické školy dosáhly v průběhu roku nejednoho významného úspěchu, a to mateřinky, základní i střední.  Vyjmenovávat je by zabralo hodně času a velmi neradi bychom na někoho zapomněli, ale určitě si na většinu vzpomenete i vy sami, protože právě vaše dítko navštěvuje některou ze sušických škol, nebo o jejich úspěších rádi informujeme na našich stránkách.

 

Máme tu spoustu šikovných dětí – nadaných matematiků, bystrých fyziků, hloubavých chemiků, budoucích inženýrů, vědců, sportovních hvězd, umělců… a máme tu i hodně šikovných kantorů, kteří je v jejich nadání a snaze podporují, pracují s dětmi, dovolí jim rozvíjet fantazii a  podněcují je k co nejlepším výsledkům.

 

Všem jim, a samozřejmě i vám čtenářům kteří již máte dítka odrostlejší a prázdniny zase až tak moc neprožíváte, přejeme krásné pohodové léto plné zajímavých zážitků, vždy šťastné návraty z cest, potřebný klid k regeneraci sil, neobyčejnou dovolenou… Lovcům záběrů pak dobré světlo a těšíme se na vaše zajímavé obrázky!

 

Užijte si léto!

spicizaba

 

-as, redakce www. sumava.eu-