Poslední den, poslední zazvonění

Možná s trochou nostalgie, ale určitě ve slavnostní náladě proběhlo rozloučení letošních  deváťáků ze ZŠ Smetanova se “svou školou”.

IMG 6905

 

Jejich třídní Mgr. Michal Kolafa komentuje “poslední den” s úsměvem:

 

“Letošní deváťáci ze ZŠ Smetanova pojali rozloučení se školou se vším všudy. Nejprve se rozloučili se svými mladšími spolužáky ve škole podle zdejšího zvyku – s pomocí konfet, žertovných sprejů, atd. Učitelům předali malou upomínku a květinu.

Se školou a částečně i s Vimperkem (mnozí odcházejí studovat do jiných měst) se pak rozloučili ve slavnostních prostorách vimperské radnice za účasti paní místostarostky Ing. Jaroslavy Martanové, zástupce ředitele Mgr. Vladana Pokorného a třídního učitele Mgr. Michala Kolafy.

Celá akce měla u našich odcházejících žáků velký úspěch a bude pro ně krásnou vzpomínkou.”

IMG 6903

 

Všem deváťákům přejeme i my, aby prázdniny prožili tak jak si představují, aby jejich další působení ve školách pro které se rozhodli bylo úspěšné a aby na tu “svou” základku rádi vzpomínali. Jedno přání a vlastně i poděkování máme i pro všechny učitele – poděkování za  úspěchy, kterých se svými dětmi dosáhli a reprezentovali nejen svou školu ale i město, přání příjemné dovolené a dostatku času k nabrání nových sil. Aby  v září přivítali své nové žáky s úsměvem a společně se pustili do další práce.

-as-