Škrtneme si s doktory

Smyslně léčebné Škrtněte si, prosím

nás čeká už zítra v sušickém kině. Po prázdninové přestávce pokračuje talkshow Radka Nakládala  ŠKRTNĚTE SI, PROSÍM, která už do Sušice zavedla nejednoho zajímavého hosta.  Na začátku  tohoto roku oslavil pořad  první narozeniny a do června se v něm představili například  aktivistka Táňa Fischerová , automobilový závodník Václav Pech, sušický výtvarník Miloslav Čelakovský, testovací jezdec Josef Šiller a nebo mladá zpěvačka Kristýna Šebíková. V dubnu se Radkovi Nakládalovi do svého pořadu také podařilo pozvat Daniela Hůlku, který společně se sbormistrem Josefem Baierlem oslavil 45 let vzniku Sušického dětského sboru.

 

A co je připraveno pro diváky pořadu  na září? Jména obou hostů napovídají, že je opravdu nač se těšit: SMSLNĚ – LÉČEBNÉ Škrtněte si, prosím  bude tentokrát okořeněno recepty na šťastný a zdravý život (nejen sexuální)  předního českého sexuologa MUDr. Radima UZLA  a propagátora čínské medicíny a homeopatie, MUDr. Tomáše LEBENHARTA. Začátek prvního pořadu cyklu je zítra 16. září,  tradičně v 19 hodin, místem konání je sál sušického kina.

 

A na co se můžeme těšit v dalších dílech? Radek Nakládal prozradil, že například  připravuje setkání   s  knězem a osobním zpovědníkem několika celebrit  Zbygniewem Czedlikem, z hudební branže   by měl sušické publikum potěšit jeden z nejznámějších českých jazzových saxofonistů Ivan Myslikovjan.  Byla by škoda jeho přítomnosti nevyužít více a proto ve spolupráci se  sušickou Základní uměleckou školou bude připraven netradiční jazzový večer.

 

A to je jen zlomek z pestré palety hostů, které má Radek v plánu do Sušice  na další  díly “Škrtněte si,prosím” pozvat. Už se těšíte? Tak přijďte hned na první poprázdninový večer s podtónem zdraví a lehké erotiky…

 

-as-

skrt plakat