Modifikovaná XTERRA gymnázia

XTERRA – modifikovaný terénní závod štafet Gymnázia Sušice

 



gymnaziumsusice
Terénní triatlon pro střední a základní školy odstartuje zítra v 9 hodin z prostor bývalého autokempu na Vošovské ul. Osmičky, devítky, kvarty, tercie a první ročnky vyšlou své zástupce do bojů o co nejlepší umístění.
  Letní biatlon, orientační běh a kolo  jsou disciplíny odifikovaného závodu, který se bude odehrávat v Luhu. Protože trať není nijak uzavřena, může se vám stát, že při dopolední procházce Luhem narazíte na na lehce zadýchané závodníky. Prosíme – nebrzdit, ale povzbuzovat!

 

Biatlonistická klasika (běh, střelba), bude doplněna orientačním během (který se podle pořadatelů dá zvládnout i bez buzoly), naposledy štafeta poputuje k jezdci – ten vyrazí na  zhruba dvoukilometrový okruh, který musí objet třikrát (okruh pro cyklisty je značený a na exponovaných místech kontrolovaný pomocnými rozhodčími). Startovat budou družstva v akategoriích muži, ženy a smíšená.

Počasí  by mělo sportovcům podle všeho přát, trasy jsou připravené, takže přejeme hodně sportovního štěstí a věříme, že případní diváci podél trati budou fandit!

gteren

-red-