Příběh opravdové vášně

KNÍŽKA BLANKY MILFAITOVÉ: Příběh opravdové vášně – putování za nejlepší marmeládou a opravdovým životem

“…. jéé, to je dobrý !”

 

 

O světové královně marmelád  bylo napsáno, vyřčeno i vytištěno tolik, že by to vydalo na knih hned několik. Ale tahle, ta je právě od Blanky… 330 stran vonících nejen marmeládou!

 

blanka knížkablanka knizka

Křest mé knihy je, tedy bude, lépe řečeno nebude… jen pouhopouhým startem prodeje mé knihy. Jedné z mnoha knih na trhu. Není to jeden den z mnoha na cestě. Pro mě je tolik výjimečný, kolik stránek kniha má, bojím se ho a souběžně s nedočkavostí vyhlížím. Berte ho, prosím, právě tak. Především je poděkováním jedné do sebe uzavřené holky z hor, co jí bylo doporučováno v koutku a beze slov sedět, nic pro vnucovanou neschopnost nedělat; holky, která by vám to prostě sama za sebe povědět neuměla. A tak jsem se domluvila se super partou těch, kterých si velmi vážím, lidí z nakladatelství… s Magdalenou a Tomášem, s kmotry knihy i fanoušky!

Snažila jsem se, a můj nakladatel mi vyšel ve všem vstříc, aby pražský křest byl odměnou každému, kdo přijde. A já si přeju, aby vás přišlo moře, moře moří, abych vás viděla všude okolo, abych si z oněch „anonymních“ přátel, které již dva roky denně vyhlížím v mém fejzbůkovém okénku, či u mě na webu, a jejichž krásné vzkazy denně čtu, poskládala mozaiku z niterných úsměvů, milých pozdravů, z pevných podání ruky, z nespočtu mrknutí i toho obočí významně povytaženého… i z: „Jé, to jste vy, vy jste ňáká malá, vy fakt existujete, nejste ani přelud, ani marketingový projekt, jé, to je dobrý“ 🙂

 

 

A kdybyste to náhodou do prosince nemohli vydržet, tak přijeďte dřív!

Buďte u toho, když  půjde překonání  světového rekordu!

 

blanka rekord

 

 

zdroj: www.nase-dobroty.cz, red