policie nove

Hliník odstěhoval… do sběrny

Opakovaně kradl ve firmě

 

Muž několik měsíců kradl hliníkový odpad a prodával jej ve výkupně kovů. Jeho výtěžek dosáhl 57 tisíc korun. 

Od komisaře osobně převzal ve zkráceném přípravném řízení  sdělení podezření z přečinu krádež 23letý muž z obce u Nýrska. Muž opakovaně v areálu firmy v Nýrsku z volně přístupného kontejneru kradl hliníkový odpad. postupně si od března do listopadu nakradl za více než 57 tisíc korun, které mu za hliníkový odpad zaplatili ve výkupně kovů.
 
 
 

Opilí řidiči – ženy nejsou výjimkou

 

HORAŽĎOVICE – Muž jel po městě v sobotu v ranních hodinách ve voze pod vlivem alkoholu.

V pátek 21. listopadu byl v Horažďovicích kontrolován, ve voze který řídil,  muž ve věku 37 let ze Strakonic. Krátce po páté hodině ranní ho policisté zastavili v ul. Strakonická. Provedená dechová zkouška byla  pozitivní s výsledkem měření 1,87 a opakovaně 1,75 promile alkoholu. Muž byl převezen k lékařskému vyšetření a odběru krve do zdravotnického zařízení v Sušici, je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 

Sobotní dopravní nehoda

 

SUŠICKO – Řidička v sobotu odpoledne narazila s vozidlem do stromu. Byla opilá.

Policisté ze skupiny dopravních nehod vyjížděli v sobotu 22. listopadu tohoto roku k dopravní nehodě u obce Nezdice na Šumavě. V 17.20 hodin jela 47letá žena z Kašperkohorska s vozidlem zn. Smart Mini od Kašperských Hor na Nezdice. Na rovném úseku v klesání vjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila přední části vozidla do stromu. Po nárazu o strom se vozidlo odrazilo a zůstalo na komunikaci v pozici na pravém boku. Řidička utrpěla lehké zranění a byla převezena k ošetření do nemocnice v Sušici. Žena se podrobila dechové zkoušce a přístroj naměřil 2,47 a opakovaně 2,46 promile alkoholu. Řidička je podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 
 
-pcr,  red-