Barista Michal Křížka na Kašperkách

Milovníci kávy pozor! Zbystřete, protože máte jedinečnou šanci, dozvědět se něco  o skvělé kávě. Barista  MICHAL KŘÍŽKA, jeden z největších znalců kávy u nás,  povede v Café Nebespán v Kašperských Horách seminář  “Jak na skvělou kávu” . Ukázky i ochutnávky a spoustu  užitečných informací zúročí nejen  restaurace, ale  využijete je i při domácí přípravě kávy.

 

michal krizka uvod

Michal Křížka se věnuje kávě od roku 2002 a patří mezi nejlepší baristy v ČR. Pravidelně vede kurzy ve známém PRAKULU (Pražském kulinářském institutu) a neúnavně šíří kávovou kulturu po celé republice. S Romanem Vaňkem, zakladatelem Prakulu, natočil jeden z dílů “Pekla na talíři” věnovaného právě nešvarům spojeným s podáváním a prodejem kávy. Více se o Michalovi dozvíte na webu Café Art.

 

Přijďte se dozvědět spoustu informací o kávě, o tom jak připravit tento nápoj ve vynikající kvalitě, a zeptejte se na vše, co vás zajímá!

 

Michal vám ukáže v přenosné pražírně, jak se správně praží káva, a jak dobře upraženou kávu poznáte. Na programu je také cupping (ochutnávka různých druhů kávy) a ukázky alternativních příprav kávy, které můžete používat i u vás doma a připravit si tak opravdu skvělou kávu.

 

michal krizka  michal krizka kava ilustr

SEMINÁŘ SE KONÁ  ve čtvrtek 8. ledna  od 18 hodin  v provozovně na kašperskohorském náměstí

(Nebespán café & apartments, Náměstí 7, Kašperské Hory, tel. 603 255 563, 603 253 242).

 

Kavárna NEBESPÁN  pro  účastníky připravila také ochutnávku všech našich domácích produktů. Vstupné je jako obvykle zdarma, doporučujeme rezervaci místa předem!

-red, sk-