Dva zápasy s Horažďovicemi vítězné

20.kolo

Domácí hráči vstoupili do utkání lépe. Po brankách v sedmé a v devatenácté minutě vedli už 2:0.

Sušičtí naštěstí ještě před koncem první třetiny snížili brankou Fedora na 2:1.

 

Do druhého dějství vstoupili lépe hráči Sušice, když kombinaci po ose Šmrha, Fedor zakončil Vospěl pěkným gólem a vyrovnal stav na 2:2. V 34. minutě si Horažďovice vzaly opět vedení zpět, když po špatném rozebrání útočících hráčů skóroval od modré čáry domácí Papež.

Ještě před koncem druhé třetiny se po samostatné akci prosadil sušický Lejsek.

 

Do třetí třetiny nastoupili hráči TJ Sušice s odhodláním odvézt si ze hřiště soupeře oba body. To se zásluhou Lejska podařilo. V 42. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase, který se ukázal jako vítězný.

Výborně zachytal brankář Šlais. Jakub Lejsek zařídil dvěma brankami obrat v zápase. Celý tým TJ Sušice odehrál zápas s maximálním nasazením a vítězství si odvezl zaslouženě.

 

HC Horažďovice : TJ Sušice 3:4 (2:1,1:2,0:1)

 

Branky(Asistence): 20´Fedor, 22´Vospěl (Fedor, Šmrha), 39´Lejsek, 42´Lejsek (Fedor).

Sestava: Šlais – Blažek, Myslík, Šmrha, Skuhra, Lejsek – Korál, Holý, Broža, Fedor, Karhan, Vospěl, Košvanec, Kutil.

 

 

Dohrávka 15.kola

Den po výhře nad HC Horažďovice nastoupili hráči TJ Sušice se stejným soupeřem k dohrávce 15.kola.

Od začátku do konce utkání bylo jasné, kdo je v tomto zápase hladovější po vítězství. Už v první minutě se prosadila dvojice Holý – Korál, kdy prvně jmenovaný otevřel skóre zápasu.

V 7. minutě , po přihrávce Myslíka, Šmrha zatáhl puk do soupeřova obraného pásma a tvrdou střelou propálil brankáře Horažďovic. Další branka do sítě hostů na sebe nenechala dlouho čekat. Po samostatném úniku byl faulovaný Holý, rozhodčí nařídil trestné střílení a tentýž hráč svůj nájezd zkušeně proměnil. Když ve 12. minutě vstřelil další branku Fedor, bylo už jasné, kdo je na ledě favorit.

 

Druhá třetina proběhla v relativně klidném tempu, kdy si hráči Sušice hlídali svůj náskok a Horažďovičtí i přes občasné šance nedokázali brankáře Skolka v domácí brance překonat.

V 39. minutě se po přihrávkách Vávrů a Šmrhy prosadil domácí Korál a do kabin se odcházelo za příznivého stavu 5:0.

 

Třetí třetina nepřinesla žádný obrat ve hře. V 44. minutě v přesilové hře po přihrávce Fedora skóroval opět Korál. Čisté konto ztratil domácí brankář Skolek až 50 vteřin před koncem zápasu, kdy ho po špatné rozehrávce domácích překonal jediný střelec Horažďovic Panský.

 

TJ Sušice : HC Horažďovice 6:1 (4:0,1:0,1:1)

Branky(Asistence):

1´ Holý(Korál), 7´Šmrha (Myslík), 8´Holý, 12´Fedor (Lejsek,Karhan), 39´Korál (Vávrů,Šmrha),

44´Korál (Fedor).

Sestava: Skolek – Blažek, Lejsek, Šmrha Skuhra, Myslík – Holý, Vávrů, Korál, Fedor, Karhan, Vospěl, Kutil, Košvanec, Vachoušek.

 

V neděli 1.3 od 14.00hod se utkají hráči TJ Sušice na domácím ledě s týmem Start Luby o konečné třetí místo v soutěži. Oba soupeři mají v tabulce po 18. bodech a vítěz tohoto utkání získá bronzové medaile v OP Strakonicka.

Zveme tímto všechny opravdové fanoušky sušického hokeje na neděli 1.3.od 14hod !!!