Policie žádá o pomoc

Páteční dopravní nehoda

SUŠICKO – U Tedražic došlo ke srážce nákladního vozidla s traktorem. 

V pátek 27. února okolo 14.15 hodin jel řidič, 28letý muž z obce na Sušicku, s nákladním vozidlem tovární značky Scania s návěsem po silnici od obce Tedražice na Sušici. Za obcí Tedražice nepřizpůsobil rychlost jízdy, přehlédl levou směrovku vpředu jedoucího a odbočujícího traktoru zn. Zetor a zezadu do něho narazil. Traktor se po nárazu převrátil na bok. Alkohol vyloučen u obou řidičů. Řidič traktoru při dopravní nehodě utrpěl zranění. Celková škoda 40 000 Kč.

 

 

 

Policisté žádají občany o spolupráci

 

20150225 104343

 

 Ve čtvrtek 26. února došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Filipova Huť a Kvilda. Policisté hledají svědky. 

 S vozidlem zn. Volkswagen Tiguan jel řidič ve čtvrtek 26. února v 10.40 hodin po komunikaci číslo II/16910 od obce Filipova Huť na Kvildu. Na přímém úseku před levotočivou zatáčkou si všiml protijedoucího nákladního vozidla a při míjení vjel na pravou krajnici, kde byla vrstva sněhu. Vůz  sklouzl po okraji krajnice vpravo mimo komunikaci a převrátil se na pravý bok. Ke střetu vozidel nedošlo a řidič s nákladním vozidlem pokračoval v jízdě. Na poškozeném vozidle vznikla škoda 20 000 Kč a ke zranění osob nedošlo.
 
 
Policie ČR touto cestou žádá občany o spolupráci při pátrání po svědcích dopravní nehody a zejména po nákladním vozidle a jeho řidiči, který se v době dopravní nehody míjel s uvedeným vozidlem.
 
Informace k uvedené dopravní nehodě sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon 974 334 251 nebo 974 334 250 ( jinak linka “158” ) nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.
 
 
 

Vzal střešní boxy

KAŠPERSKOHORSKO – Majitelé na svých vozidlech střešní boxy nenašli. V noci je odcizil neznámý pachatel. 

O víkendu kradl neznámý pachatel na parkovišti u ubytovacího zařízení na Modravě. V noci ze soboty na neděli pachatel ze dvou zaparkovaných vozidel odcizil dva střešní úložné boxy i s obsahem. Poškozeným majitelům vznikla škoda přesahující 48 tisíc korun. Policie případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
 
 

Zmizel automobil

ŽELEZNORUDSKO – V neděli večer majitel své vozidlo nenašel.

Neznámý pachatel v neděli 1. března toho roku ukradl osobní auto, které bylo zaparkováno na parkovišti na Špičáku. Majitel zaparkoval své auto Peugeot 206 modré barvy na parkovišti v sedmnáct hodin,  ve večerních hodinách už jej nenašel.
Policie vyhlásila pátrání po uvedeném vozidle a případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci.
 
 
– red, p cr-