Fotbalisti Vimperka si zastříleli

V genérálce na jarní část 1.A muži rostřílel Šumavan Vimperk Sokol Zdíkov vysoko 8:0!!

 

 

Poslední přípravné utkání před jarní sezónou. Sobota 21.3.2015, od 15:00hod. Hráno ve Zdíkově na výborně upravené hrací ploše.

 

 

Sokol Zdíkov – Šumavan Vimperk 0:8 (0:2)

 

branky: Ondra Málek 3, Radek Podskalský, Martin Šíp, Michal Šíp, Vladan Svěchota, Pavel Samohejl

 

Sestava Vimperka: Formánek, Bahout, Sýs, Psutka, Děd, Málek, Šíp Michal, Šíp Martin, Podskalský, Svěchota, Samohejl Střídání: Hrubý za Psutku, dále byl připraven Jakub Čech

 

Trenéři: Michal Uhlík, Jiří Košnař Vedoucí týmu: Milan Kavan

 

 

První mistrovské utkání odehrají Vimperší muži v neděli 29.3.2015 ve Vodňanech.

 

 

Hodnocení zimní připravy očima trenéra Michala Uhlíka:

Zimní příprava proběhla v domácích podmínkách. Docházka na tréninky byla poměrně dobrá a hráči vzali zimní přípravu zodpovědně. Zúčastnili jsme se zimního turnaje ve Strakonicích, kde jsme neměli moc dobré výsledky. Následně jsme odehráli přípravné utkání s Prachaticemi, které jsme vyhráli 3:0 a tohoto výsledku si vážím. V posledním utkání jsme zvítězili 8:0 ve Zdíkově a jsem rád, že jsme hlavně mohli odehrát zápas na přírodní trávě. Začátek jara máme dost těžký a budeme muset dost zabrat, aby jsme uhráli nějaké ty body do tabulky. Kádr opustil Matěj Císař, který bohužel nestíhá tréninky kvůli práci, což mě mrzí. Ale fotbal bez trénování hrát nejde. Zraněný je Jakub Čejka. Posílili jsme se o Vladana Svěchotu z Volar, Milana Sedláčka a Imru Pinkeho ze Čkyně a z hostování ze Zdíkova se vrátil Radek Podskalský. Cílem v jarní části sezony bude samozřejmě udržet I.A třídu ve Vimperku i nadále, ale s týmem, který máme, musíme koukat na daleko lepší postavení, než tam, kde jsme teď. 

 

{gallery}vimperk/2015/brezen/fotbal_muzi_zdikov_vimperk/{/gallery}

 

Foto: Zdeněk Formánek