Nejmenší hokejisté ukončili sezónu

Požádali jsme trenéra těch nejmenších hokejistů, Davida Vinše, aby shrnul jejich právě ukončenou sezónu a seznámil nás s dalším představami, jak bude probíhat trénování hokejistů v létě a v jakém složení nastoupí hokejisté po prázdninách.

 

 

Letošní sezóna byla pro nás premiérou, co se týče turnajů v minihokeji. Myslím si, že ročníky 2008,2009 se s tím porvaly výborně a i výsledky byly výborné. Sehráli jsme dohromady 10 turnajů, což je pro děti na první rok hraní velká porce. Na ledě jsme byli, trénovali a hráli 7 měsíců. Máme za sebou turnaj O jarní pohár, který se uskutečnil 1. Března, myslím si, že byl povedený a odezva od zúčastněných týmů byla také veliká. U starších kluků, ročníku 2007, jsme se výhry nedočkali, ale pozitivní je, že kluci chodí a trénují. Výsledky se určitě brzy dostaví.

 

Když to shrnu za mojí osobu, tak jsem rád a velmi spokojený s docházkou a trenérskou morálkou. Co se týče výsledků u mladších ročníků, tak jsme na turnajích ČSLH, kterých bylo celkem šest, víckrát vyhráli, než prohráli. V pátek, 20. 3., jsme měli poslední trénink, kluci sehráli zápas proti maminkám a po tréninku jsme kluky, s kolegou Honzou Myslíkem, pozvali do Salenta na pizzu jako poděkování za jejich práci a skvělé výkony. Pokud jim takovéto nadšení vydrží i nadále, bude to jen dobře.

 

Duben budeme mít volno a od 1. května do 30. června se budeme scházet každý pátek na tréninky na suchu, kdy si budeme spíš hrát a tužit partu. Hodně kluků se v létě věnuje fotbalu, tak to bude spíš dobrovolné. V loňském roce jsme se scházeli v plném počtu, tak věřím, že tomu bude tak i letos.

 

V první řadě nás opouštějí kluci z vyššího ročníku 2007 i s kolegou Honzou Myslíkem a jdou k ročníkům 2006. Nás na příští rok doplní děti zespoda ze školičky bruslení, které budou tvořit B – tým na příští sezónu. Co se týká trenérů a obsazení, to budeme řešit v dubnu, až bude od hokeje klid, ale nějakou představu již mám.

Touto cestou bych chtěl poděkovat Honzovi Myslíkovi za výbornou spolupráci po dobu celé sezóny a popřát jemu i klukům hodně štěstí v další sezóně.

 

Zároveň děkuji všem za pomoc s organizováním hokejového plesu, který se doufám vydařil a všem líbil. Kluci zde měli nástup před plným sálem a obdrželi od vedení HC Vimperk dárek jako poděkování za celou sezonu.

 

A jsem rád, že mohu poděkovat i celé redakci vimperk.eu, za výbornou prezentaci našeho hokeje na tomto portálu.

 

 

Děkuji za odpověď.

 

Lenka Doubková