Sušičtí neudrželi dvoubrankový náskok

S vidinou dalších bodů se ve 20. kole divize vydali hráči sušického áčka na zápas s Aritmou Praha. Od začátku se jim dařilo přehrávat soupeře. Svou snahu zúročili dvěma góly. Nejprve v 17. minutě Linhart propálil vše co mu stálo v cestě a poté, už po změně stran v 53. minutě, opět po Linhartově centru nezaváhal Vrhel před prázdnou brankou.

 

Dvoubrankové vedení však sušické ukolébalo a tak byl na řadě soupeř, který nejprve dvěma slepenými góly srovnal a poté v závěrečném tlaku góly v 88. a 92. minutě otočil vedení na svou stranu.

 

 

ARITMA PRAHA – TJ SUŠICE 4:2 (0:1) 

Góly Sušice: Linhart ( 17´), Vrhel ( 53´)

Rozhodčí: Brož Vojtěch, Řeháček Lubomír, Trešlová Adriana ; ŽK: 1:3

 

 

V okresním přeboru bylo na programu 16. kolo a sušická rezerva přivítala doma Běšiny. Utkání mělo vyrovnaný průběh a proto se oba týmy po devadesáti minutách rozešly smírně bez branek. V následném penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, kteří získali rozdílový bod.

 

SUŠICE B – BĚŠINY           0:0 (0:0) PK 4:2

Rozhodčí Pastyřík Vladimír, ŽK 1:3.

Diváků 60 .

 

Sezona už začala i pro posledního sušického zástupce – tým Sušice C. Ve 12. kole IV. třídy se „Celtics“ vypravili do Pačejova. V pohledném zápase se takřka vše podstatné odehrálo v první půlhodině. Sušickou jarní střeleckou listinu otevřel už ve 4. minutě nádhernou střelou z přímého kopu Žežulka. Domácím se podařilo takřka vzápětí srovnat a to samé se opakovalo ještě jednou. Výsledek po 90. minutách byl tedy 2:2 a přišly na řadu pokutové kopy. V nich byli sušičtí exekutoři lepší a tak si céčko odvezlo z Pačejova 2 body.

 

 

PAČEJOV B – SUŠICE C 2:2 (2:2) na PK 7:8

 

Branky: 8. Königsmark Daniel , 35. Suda Vojtěch – 4. Žežulka Václav, 21. Kratejl Petr

Rozhodčí : Mácal Roman; ŽK 1:0

Diváků 40.

 

 

(doc)