Vrhel „popravil“ Zličín

Jarní působení sušických v divizi začíná mít pod staronovým trenérem Staňkem stoupající tendenci. I v 21. kole se tým prezentoval sympatickým výkonem, který se tentokrát podařilo přetavit i v přesvědčivé vítězství nad fotbalisty Zličína. V utkání se blýskl Vrhel, kterému se podařil hattrick.

 

SUŠICE – ZLIČÍN   3 : 1 (1 : 1)

 

Branky: 18., 55. a 75. Vrhel – 38. Březina.

ŽK 0:2, ČK0:1 (43. Zahálka).

Diváků 250.

 

Příležitost potvrdit lepšící se výkonnost budou mít fotbalisté áčka v sobotu 18. dubna, kdy je čeká zápas jara – přímý souboj o poslední místo se sousedem v tabulce – Mariánskými Lázněmi. Podaří se jim přivézt body z lázeňského města?

 

V 17. kole okresního přeboru čekal na fotbalisty sušické rezervy venkovní zápas s nepříjemným soupeřem, fotbalisty Vrhavče. Vyrovnané utkání nakonec skončilo i smírným výsledkem, oba týmy vstřelily po brance, závěrečné pokutové kopy skončily těsně ve prospěch domácích.

 

VRHAVEČ – SUŠICE B 1:1 (1:1) PK 5:4

 

Branky: 37. Vejskal Tomáš – 20. Varga Imrich.

Rozhodčí Stach, ŽK 0:1.

Diváků 80.

 

 

Vyrovnaný zápas čekal na diváky i ve 13. kole IV. třídy, ve kterém sušičtí „Celtics“ přivítali doma Veřechov. I zde dopadly závěrečné pokutové kopy ve prospěch domácích a v Sušici tak zůstal rozdílový bod.

 

SUŠICE C – VEŘECHOV   1:1 (0:0) PK 4:3

 

Branky: 62. Sotona Petr – 75. Želíska Lukáš .

Rozhodčí Říha , ŽK 2:2.

Diváků 20.

 

 

(doc)