MISS se smyslem – pomoc Veronice

SPOLEČNĚ S VÁMI PRO DALŠÍ DOBRÝ SKUTEK!

pavlina lucie

Konkrétní pomoc konkrétním lidem – to je jedna z charitativních aktivit Česko-Slovenské MISS, dříve Dívky Šumavy.  Stejně tak i letos, kdy Dívka Šumavy překročila hranice, povyrostla a stala se z ní mezinárodní MISS, nezapomíná na jedno ze svých hlavních poslání – prospět.

O letošní pomoci, která je organizovaná pod záštitou  Lucie Křížkové, patronky nadace Dobrý skutek, více majitelka soutěže Pavlína Němečková:

 

Česko-Slovenská MISS = MISS se smyslem

 

„Za celou naši historii jsme díky našim aktivitám přispěli částkou přes 500.000,- Kč na konkrétní dobročinné účely a hodláme v tom aktivně pokračovat.
Pro letošní rok jsme se dohodli na spolupráci s Dobrým skutkem. Jeho patronkou je krásná maminka, moderátorka, modelka MISS ČR Lucie Křížková, s níž rovněž dlouhodobě spolupracujeme. Budeme shromažďovat finanční prostředky na výcvik asistenčního psa.

Sbírku jsme zahájili castingem 2. května a po celou dobu trvání soutěže se budou na transparentním účtu: 209 355 8036/5500 sbírat prostředky od dobrovolných dárců. My budeme nejen podporovat povědomí o této možnosti, ale aktivně se zapojíme v první řadě tak, že přispějeme z každé částky, kterou od našich sponzorů získáme,  1 % na tuto sbírku.”

 

ina ina2

ina1

 

Finance na výcvik pejska pro paní Veroniku budou  shánět i finalistky soutěže

“Snažíme se rovněž aktivně zapojit finalistky a samozřejmě na závěru galavečera se bude dražit korunka vítězky. Dražbou se sbírka uzavře.  Finance letos poputují na výcvik asistenčního pejska pro paní Veroniku Šimonovou z Mělníka, které byla v mládí diagnostikována roztroušená skleróza. Má osmiletého synka a před pěti lety ji nemoc bohužel upoutala na invalidní vozík. Pejsek pro ni bude velkou pomocí, oporou a podporou,” dodává majitelka Česko-Slovenské MISS.

 

 

 

 otevřená srdce   Aktivitu pomoci pro paní  Veroniku podporuje  také logo šumava