nehody

Policie žádá o spolupráci – nehoda ve Vimperku

 

Dopravní policisté žádají svědky dopravní nehody o informace

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v pondělí dne 31. 8. 2015 ve 12:17 hodin na parkovišti, v ulici Svornosti ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič, blíže nezjištěného osobního vozidla, pravděpodobně značky Škoda 105, červené nebo červenooranžové barvy, s chromovaným zadním nárazníkem a registrační značkou začínající na PTA …, který se v místě nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob a ani svůj vlastní, následkem čehož při vycouvávání z parkovacího místa narazil do zadního nárazníku zaparkovaného vozidla Ford Fuga.

Po dopravní nehodě dosud neustanovený řidič z místa dopravní nehody ujel a následně nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Ford je odhadem 10 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky této dopravní nehody o informace. Veškeré informace k uvedené dopravní nehodě můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 589. Děkujeme. por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz 

-red-