4

Kvalitní výkony mladších žáků HC Vimperk

MLADŠÍ ŽÁCI HC VIMPERK POKRAČUJÍ VE SVÝCH VELMI DOBRÝCH VÝKONECH

 

O prodlouženém víkendu čekala na mladší žáky HC Vimperk další porce dvou mistrovských zápasů, kdy nejprve v neděli 27. září přivítali na domácím ledě tým z Milevska a hned v pondělí 28. září zajížděli na led Slavoje Český Krumlov. Oba zápasy vyšly mladším žákům na výbornou, když se jim podařilo oba zápasy vyhrát a díky pěti výhrám ze šesti zápasů si upevnili celkové čtvrté místo v tabulce ligy mladších žáků.

 

 

HC VIMPERK – HC MILEVSKO 2010 11:1 (3:0,5:1,3:0)

Branky: 4. Koška (Beníšek), 7. Koška, 9. Koška (Willmann), 23. Tykal, 25. Beníšek (Krejčí), 27. Vaník (Vostradovský), 28. Koška (Beníšek, Czerweková), 32. Koška (Beníšek, Willmann), 41. Beníšek (Willmann), 53. Beníšek (Czerweková), 57. Štěpánek – 40. Čejka

 

Hodnocení trenéra Martina Willmanna:

“V nedělním zápase se nám podařil vstup do utkání a již v desáté minutě to bylo 3:0 pro náš tým. V zápase nám vycházelo snad vše na co jsme sáhli, dokázali jsme využít dvě přesilové hry a dokonce jsme dvakrát skórovali při vlastním oslabení. Šlo o zápas, kdy si hráči mohli vyzkoušet věci, které trénujeme, protože na ně nebyl takový tlak ze strany soupeře a nějaké věci se jim opravdu povedli, za což jsem rád.”

 

 

Sestava:HC Vimperk: Slanina, Kurz – Willmann, Krejčí – Czerweková, Sopek – Tykalová – Koška, Beníšek, Vodička – Eignerová, Tykal, Štěpánek – Kolář, Vaník, Vostradovský.

 

 

 

 

HC SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV – HC VIMPERK 3:8 (1:4,2:2,0:2)

Branky: 3. Šimon, 38. Hajsák (Baier), 40. Šimon – 6. Koška (Beníšek), 9. Štěpánek (Narovcová), 16. Beníšek (Koška), 18. Beníšek (Koška), 28. Beníšek (Koška), 31. Eignerová (Tykal), 55. Beníšek, 58. Beníšek (Koška)

 

 

Hodnocení trenéra Martina Willmanna:

“Do Českého Krumlova jela trochu pozměněná sestava oproti nedělnímu zápasu, ale jela s tím, že chce na ledě Slavoje vyhrát. Jak se stává pomalu zvykem, na úvod první třetiny jsme inkasovali, ale opět jsme dokázali skóre otočit v náš prospěch. První třetina a polovina druhé byla z naší strany velmi povedená a soupeři jsme nedali moc prostoru.Od poloviny druhé třetiny jsme přestali hrát týmově, každý kdo byl na ledě si chtěl dát branku a podle toho to na ledě vypadalo… a soupeř toho využil v závěru druhé třetiny dvěma brankami. Třetí třetina již byla lepší, ale měla daleko do té první. Připsali jsme si další dvě výhry, ale ty těžké zápasy nás teprve čekají.”

 

Sestava: HC Vimperk: Kurz – Narovcová, Czerweková – Willmann, Krejčí – Sopek, Tykalová – Koška, Beníšek, Vodička – Eignerová, Tykal, Štěpánek – Jaroš, Vaník, JIroušková

 

 

Další mistrovské utkání sehrají mladší žáci v sobotu 3. října 2015 od 15:00 hodin na domácím ledě s týmem TJ Knights Hluboká nad Vltavou.

 

{gallery}vimperk/2015/09_zari/hokej_mladsi_zaci/{/gallery}

 

(z.f)